Jewelz | Twee nieuwe Mi Moneda Munten

Inmiddels heb ik mijn Mi Moneda ketting alweer ruim anderhalf jaar en heb ik er twee munten aanhangen. Ik draag hem met heel veel liefde en ben er ontzettend voorzichtig mee. In al die tijd heb ik mijn munten nog nooit vervangen. Ik had wel een heleboel leuke munten op het oog al maanden, maar het kwam er maar steeds niet van. Deze week kwam daar verandering in en heb ik er twee prachtige Mi Moneda munten bij!

De Mi Moneda munten komen van de webshop Jewelz.

Jewelzshop.com is de webshop van lifestyle winkel Jewelz, met filialen in Den Haag en Eindhoven. In de webshop van Jewelz vind je vele reeds bekende en opkomende merken. Je vindt bij Jewelz bijvoorbeeld sieraden, horloges en kleding van fabrikanten als: Buddha to Buddha, Mi Moneda, Barong Barong, Michael Kors, TW Steel, Adidas Originals, Fab en My Brand.

Verzendkosten bij jewelzshop.com bedragen slechts € 3,95. Is jouw orderbedrag boven de € 50? Dan wordt deze zelfs gratis verzonden. Bestellingen die voor 16:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde werkdag nog verzonden (mits op voorraad). Door middel van een meegestuurde trackingcode kun je precies kijken waar jouw bestelling zich op dat moment bevindt.  Maak je outfit helemaal compleet met de sieraden, horloges en accessoires van Jewelz.

De munten kwamen netjes verpakt in een ‘bubbel-envelop’ (die aan de deur werd bezorgd). De munten zaten verpakt in een sieradenzakje en de maat L munt in een speciale verpakking en de Roca munt zat verpakt in een zakje. De producten zaten allemaal prima verpakt.

Ik heb twee munten uitgezocht een rosé gouden munt met een quote er op aan de voorkant en aan de achterkant staat Carpe Diem. Ik ben dol op munten met quotes! De andere is een maat M en is een Roca munt in de kleur grijs. Met beide munten ben ik ontzettend blij mee en ik heb mijn andere munten er meteen uitgehaald!

Wanneer je voor 16.30 uur besteld is je product al binnen 24 uur in huis. Ik had mijn twee munten ook echt de volgende dag al netjes in huis, top service! Wanneer je nu in de maand december bestelt betaal je geen verzendkosten!  Wat ook misschien fijn is om te weten dat je 14 dagen retourrecht heb op het product wat je bij Jewelz heb aangeschaft. Ik ben ontzettend tevreden over de site van Jewelz, lekker overzichtelijk en alles is snel te overzien. Ik vind de manier van verzenden en de snelheid van het verzenden top!  Als ik ergens een hekel aan heb is het het lang moeten wachten op een bestelling, daar hoef je niet bang voor te zijn bij Jewelz!

 • Live the life/ Carpe Diem in maat L kost €17.50
 • Roc Grijs in maat M kost €12.50

Hebben jullie wel eens iets aangeschaft bij Jewelz?

15 Reacties

 1. 8 december 2012 / 14:22

  Mooi, zeg! Ik zit al járen te kwijlen bij zo’n ketting, maar ik vind het toch steeds net een beetje te duur om ‘zomaar’ aan te schaffen 🙁

  • 8 december 2012 / 17:14

   Het is inderdaad wel duur allemaal en ik deed echt een dansje toen ik de ketting kreeg toen ik geslaagd was! De andere hanger heb ik toen voor kerst gekregen. Misschien iets om aan meerdere mensen te vragen voor je verjaardag?

 2. 8 december 2012 / 14:28

  Hele mooie munten! Vooral de munt met de tekst erop vind ik heel erg mooi, maar ik hou dan ook sowieso altijd van mooie en veelzeggende teksten ergens op haha.

  • 8 december 2012 / 17:15

   Ik ben ook gek op munten met mooie teksten erop!

 3. 8 december 2012 / 15:12

  Ik heb ook een aantal munten van Mi Moneda! Die van jou zijn erg mooi 🙂

  • 8 december 2012 / 17:14

   Het is inderdaad allemaal wel vrij prijzig!

 4. 8 december 2012 / 17:36

  Je rosé gouden munt is mooi Kelly! <3 Ik sla zelf deze trend over – iedereen heeft het al (: – maar de munten met quotes blijf ik leuk vinden!

 5. 8 december 2012 / 18:49

  Live the live heb ik ook! Ga eens kijken op de website wil nog een nieuwe munt voor de kerst

 6. 8 december 2012 / 19:25

  Ik heb niet veel sieraden en wat ik heb draag ik bijna nooit. Maar het kan vast geen kwaad als ik zo even een kijkje ga nemen:)

 7. 8 december 2012 / 20:53

  Ik vindt deze sieraden niet zo mooi, maar je hebt wel mooie munten uitgekozen!

 8. 8 december 2012 / 22:04

  Niet echt mijn smaak maar die rechtse vind ik wel bijzonder!

 9. Roos
  9 december 2012 / 09:21

  Mooie nieuwe aanwinsten hoor 🙂

 10. 10 december 2012 / 11:48

  vind beide munten erg mooi!! vooral de zilveren!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx