• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
JOHN FRIEDA – BEACH BLONDE (EVENT)

JOHN FRIEDA – BEACH BLONDE (EVENT)

Afgelopen donderdag ging ik lekker met de bus naar het NDSM terrein in Amsterdam Noord, wat voor mij lekker dichtbij is! Heerlijk om zo’n locatie te hebben, waar ik eigenlijk bijna op de fiets heen kan gaan. Ik heb al een langere tijd goed contact met de meiden van John Frieda, maar het kwam er maar niet van om naar een event te gaan. Eindelijk was het zover en kon ik eens een keer naar het event. Er werden nieuwe producten gelanceerd onder het genot van een heerlijke beachvibe, nieuwe producten, lekkere kokoscupcakes en de bijbehorende beach waves. Kijk mee naar mijn Plog | John Frieda – Beach blonde (event)

De locatie is echt perfect voor een event in een beachy thema. Dit is een Pllek en het is op de NDSM werf, een oude scheepswerf van Amsterdam. Er zitten daar prachtige restaurantjes en er worden vaak festivals gegeven op het terrein. Je kan de pont nemen naar A’dam centraal, wat ook heel erg leuk is. De locatie vond ik heel erg leuk en ik ben er ook bekend, dus voor mij was het een eitje om dit te vinden.

Het event ging om een nieuwe producten, maar voordat ik daar aankwam had ik geen idee wat voor producten er gelanceerd werden. John Frieda is een merk wat ik heel erg fijn vind en met name de Blond en de volume lijn.

Door de locatie en de aankleding van het event, werd het al snel duidelijk dat het ging om producten om mooie beachylokken mee te maken. Ik heb zelf al best wel wat structuur in mijn haar, dus ik was natuurlijk erg benieuwd! De aankleding was top, super lekkere hapjes en smoothies en ik heb enorm genoten. Ik moest helaas wel echt op tijd weg voor een tandartsafspraak mwehh.

Super leuk de aankleding en alles in het mooie mintkleurtje van de nieuwe producten!

Er is een hele nieuwe lijn gelanceerd, de Beach Blonde lijn. De Beach Blonde lijn (is niet alleen speciaal bedoeld voor blondines zoals de naam zegt) zorgt ervoor dat je haar structuur krijgt, wat droger aanvoelt en dat je helemaal in de beach stemming komt, wat samengaat met mooie beachylokken. De producten ga ik allemaal nog reviewen, maar daar wil ik de producten eerst wat langer voor gaan gebruiken.

Na de productlancering en het zien van de promotievideo voor komende zomer is het tijd om zélf beachy waves te creeren. Haarstyliste Romy vertelde van alles over de nieuwe producten en laat aan ons zien op een model hoe je de beachwaves creëert. Tijd voor een workshop!

Mijn haar zoals ik binnenkwam..

… en daarna!

Tussen de workshop door allemaal lekkere hapjes en smoothies. Echt een goed verzorgd event en wij werden onwijs in de watten gelegd. Ik vind het wel heel erg leuk dat er een workshop was, zodat je ook zelf de feeling krijgt om het te doen.

En tot slot kregen wij een prachtige goodiebag, met matchende strandschoentjes! Echt een toffe goodiebag, heel erg leuk om de kans te krijgen om deze mooie, lekker ruikende producten (frisse munt, maar ook kokos) te mogen uitproberen. Erg leuk dat de goodiebag ook in style is van het event! De locatie vond ik echt prachtig, de aankleding, de heerlijke hapjes en wat zijn alle meiden van John Frieda super leuk! Ik vond het heel erg leuk om na een lange tijd Linsey weer eens te zien en ik heb een hele leuke, inspirende ochtend gehad.

Tags: