• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Kardashian Beauty Touch Tones Gradient

Kardashian Beauty Touch Tones Gradient

Dit is de eerste keer dat ik kennis maak met een product van Kardashian Beauty. Ik vind het eigenlijk wel erg dat ik nooit eerder iets heb geprobeerd van het merk, want ik heb al heel wat mooie producten van dit merk voorbij zien komen op het internet. Vandaag een review van het mooie palette, met niet al te standaard kleuren vind ik, het palette Touch Tones Gradient.

De verpakking van het palette vind ik niet heel erg bijzonder en voelt eigenlijk ook wel wat goedkoop aan. Ik vind dat ze meer aandacht hadden mogen besteden aan de verpakking. Er zitten twee matte highlighters in het palette, vijf kleuren aan elkaar vast en één losse kleur. Ik snap niet helemaal waarom die vijf kleuren aan elkaar vast zitten en nog een donkere kleur apart. Als je een niet al te grote kwast gebruikt kan je overal prima bij. De vakjes zijn gelukkig niet te klein.

De swatches wauw, wat een top pigment! Zelfs de lichte highlighters, ook al zijn ze niet heel erg goed op mijn huid te zien op de foto’s, zijn ook top gepigmenteerd. Ik vind de oogschaduwkleuren erg mooi en er zitten bijzondere kleuren in het palette.  Je kan een hele heftige look maken met het palette, maar ik houd daar niet zo van. Of gewoon een mooie dagelijkse look met wat shimmers! Ik koos voor een dagelijkse look, wel met een heftige eyeliner!

Ik ben zelf heel erg tevreden over de look. Ik wilde een dagelijkse look maken als eerst en later kan ik wel als er interesse in is, een meer smokey look maken met het palette. Ik gebruikte de twee highlighters als basis en een combinatie van de roze shimmer en de bordeaux rode kleur in mijn crease.

Het Kardashian Beauty Touch Tones Gradient Eyeshadow – Echo  is te koop bij de webshop The Make Up Spot en kost €15,95. Ik heb zelf hele fijne ervaringen met TMUS met het verzenden van bestellen. Het pakketje is meestal al de volgende dag in huis en altijd alles is goed verpakt! Ik ben groot fan van deze webshop én het assortiment wordt steeds uitgebreider. Het palette Mirage van Kardashian Beauty zou ik ook zeker nog aan mijn stash willen toevoegen.

Tags: