• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
John Frieda – Beach Blonde

John Frieda – Beach Blonde

Ik was laatst naar het super leuke Beach Blonde event geweest van John Frieda (PLOG) en ik kreeg daar de informatie over de nieuwste producten van John Frieda. Ik was al enthousiast na de workshop met de Sea Salt spray, waardoor er de hele dag prachtige beachy lokken in mijn haar te vinden waren. Ik wilde natuurlijk de gehele lijn goed uitproberen en dat heb ik de laatste weken dan ook gedaan. Beach blonde is een nieuwe lijn bij John Frieda en is niet zoals de naam doet vermoeden, alleen maar voor blondines. De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, masker én een sea salt spray. Benieuwd naar deze mooi uitziende producten? 

Together, we can create texture and make waves 

Creëer elk moment van het jaar een beachlook met John Frieda Beach blonde! Creeer binnen een mum van tijd makkelijk golven en een nonchalente finish met lekker veel textuur in het haar. Ontdek de heerlijke, frisse oceaangeur, verrijkt met groene munt en citrus en ervaar sowieso al het beachgevoel door deze producten te gebruiken. Door de toegevoede cooling complex ervaar je een verkwikkende en verfrissende sensatie.

Beach Blonde Cool Dip Purfiying Shampoo (250 ML €9,14)

De shampoo zorgt voor een milde reiniging en voegt textuur toe aan het haar. Ik weet dat de shampoo textuur toevoegt aan het haar, maar toch vind ik het gek aanvoelen. Heel erg stug, maar het is wel nodig om stap voor stap textuur aan het haar aan te brengen. Na een paar keer dat gevoel te hebben, dat mijn haar als touw aanvoelt, werd het toch meer gewenning dat het erbij hoorde. Mijn haar wordt er niet door verzwaard en er komt meteen wat meer volume in. Dat willen we hebben, als we toch textuur willen gaan creëren. De geur is zoooo lekker fris, hmm! Echt zee-achtig en ik krijg meteen zin om in mijn bikini te zee in te rennen (op een vakantiebestemming dan..)

Beach Blonde Smooth Seas Detangling Conditioner (250 ml €9,14)

Mijn iets wat droger haar door de shampoo en ik merk dat het ook best snel gaan klitten, wordt toch wat meer ontward door deze fijne, maar toch wel goed voedende conditioner. Ik heb zelf dun haar en best wel droog, maar ik denk dat als je haar wat vetter is dat deze conditioner misschien al wat te heftig is voor je haar én je haar juist verzwaard. Ik heb zelf gelukkig al redelijk wat textuur in mijn haar, dus deze lijn staat op mijn lijf geschreven! Met omegea-rijke kukui-noot olie wordt het haar verzorgd en makkelijk doorkambaar gemaakt.

Beach blonde Kelp Help Deep Conditioner (150 ml €9,14)

Heerlijk een masker in een fijne lijn! Ik ben dol op maskers en omdat m’n punten altijd extreem droog zijn gebruik ik een masker tussen het wassen door. Dat heb ik ooit eens als tip gekregen van Arjen Huffels (haarstylist) en sindsdien gebruik ik deze tip iedere keer als ik mijn haar was. Ik was mijn haar met shampoo en spoel het vervolgens uit. Daarna breng ik in de punten een beetje van het masker aan, laat het zo’n vijf minuten intrekken en spoel het even snel uit. Vervolgens breng ik vanaf het oor naar beneden een conditioner aan en laat dit een paar minuten goed intrekken. Vervolgens alles goed uitspoelen en je haar is extra gevoed door het masker wat tussendoor wordt aangebracht. Ik ben groot fan van deze methode!

Maar even over dit masker. Een heerlijk masker met monoi-olie (hmm die geur <3 <3 )en herstel beschadigd haar! Ideaal voor na een stranddag, om je haar net even wat extra voeding te geven na zon, zee en strand.

Beach blonde Sea Waves Sea Salt Spray (150 ml €10,99)

In de workshop had ik alleen mijn haar met de spray gedaan. Even insprayen met de sea salt spray, wat plukken draaien en even oprollen. Vast zetten op je hoofd en de fohn (liefst met difuser erop) even de plukken droogfohnen en de plukken weer uitrollen en dan heb je beachy waves!

Ik gebruik deze heerlijke spray met zeezout en een oceaan frisse geur, met mijn favoriete geur kokossss. Je merkt meteen dat je haar droogt wordt (je handen worden er ook wel iets wat droog van) en stugger. Je haar heeft nu lekker wat textuur, waardoor je de ideale beachlook kan maken. Mooie losse beachywaves, of een leuk festivalbandje in je haar, een hoge knot of lekker je haar naar achter in een losse hoge staart? Hoe draag jij je haar graag op het strand?=

Iedereen kan dus de Beach Blonde look creëren, ongeacht je haarkleur. Ik ben wel van de nonchalante losse lokken. Ik vind het vooral heel erg leuk om af te wisselen. De ene keer fijnere krullen, stijl haar, losse krullen a la beachy waves én lekker wat structuur in het haar. De structuur, het droge gevoel, is waarschijnlijk wel even wennen. Dat had ik in het begin ook en ik vond het maar droog aanvoelen op mijn handen. Ik vind het stuk voor stuk hele fijne producten én ik kan echt geen favoriet kiezen uit de lijn.

Conclusie

John Frieda – Beach Blonde is een hele nieuwe lijn binnen het merk John Frieda. Ik ben dol op beachy waves en ik heb van mijzelf ook al een lichte slag in mijn haar, waardoor er dus makkelijk waves gecreëerd kunenn worden. Ik heb als een droge structuur als basis (toch nog eens blij met die bos stro), waardoor er soms zelfs wat krullen gecreëerd worden door deze producten. De geur is zo verfrissend en ik krijg er meteen een – ik wil een vakantie boeken – gevoel van!

Tags: