• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Diverse producten van de Catrice Nomadic Traces LE

Diverse producten van de Catrice Nomadic Traces LE

De Catrice Nomadic Traces LE leek mij op het eerste gezicht een beetje saai. De laatste maanden kijk ik niet eens meer naar de LE van Catrice (en of Essence) omdat de persberichten mij al niet zoveel doen. De zoveelste kleur nagellakjes én ik heb het idee dat ik alles al heb. Ik koop daarom alleen maar dingen uit de LE als ik ze leuk genoeg vindt of vernieuwend en dat gevoel heb ik al maanden niet gehad. Ik review van de Catrice Nomadic Traces Matt Bronzer  & twee Catrice Nomadic Traces Matt Lipcolours. 

Ondanks dat de Catrice Nomadic Traces collectie mij niet meteen aangreep, vond ik het in Kruidvat er juist wel heel erg interessant zien. Een mooie lichte bronzer, voor de lichte huidjes onder ons, zonder dat je meteen met een lekker oranje veeg op je gezicht loopt zoals veel bronzers te heftig zijn voor mij. Matte lipkleurtjes doen het bij mij altijd heel erg goed, dus ik was hier gelijk enthousiast over toen ik ze in de winkel swatchte.

Catrice Nomadic Traces Matt Lipcolours

Deze twee mooie matte lipcolours in een mat oranje en donker rood kleur waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Deze lipcolours komen in een soort chubby sticks, die heel erg goed blijven zitten op je lippen. Matte kleuren zijn hip én ik ben er ook groot fan van.  Nomaddicted To Red is de mooie oranje tint en Urban Red is de donker rode tint.  €3,59

Wauw wat een prachtig pigment <3. Ik ben echt groot fan van beide kleuren! Lekker aanwezig én mooi in combinatie met mascara, eyeliner en deze bronzer.

Ik vind beide kleuren echt prachtig! De donkerrode tint, maar ook de rood-oranje tint die ik erg mooi bij mijn haar vind matchen. De lipkleuren zijn iets wat uitdrogend, maar dat is vaak het geval met matte kleuren. Het is wel handig om regelmatig even je lippen te scrubben, want anders zijn velletjes heel erg zichtbaar.

Catrice Nomandic Traces Matt Bronzer – in Brave Bronze

is een hele mooie lichtbruine, matte bronzer die mij heel erg aanspreekt. Deze bronzer vind ik heel erg mooi bij mijn huid- en haarkleur passen en ik vind het niet zo’n oranje nepkleur. Een mooie matte tint, die perfect matcht bij mijn huid. Mijn jukbeenderen vallen net iets meer op, zonder een dikke lijn daarvoor te hoeven zetten. Best lastig om het effect mooi op de foto te krijgen.

Hete woestijn. De Matt Bronzer tovert onmiddellijk een zomerse gloed op de huid. De matte poedertextuur is ook ideaal om mee te shapen. Het opvallende reliëf doet denken aan zonnestralen en is een ware eyecatcher die je meteen in de stemming brengt voor nieuwe avonturen. €4,99

Mijn huid is best wel koel en met deze mooie matte bronzer wordt mijn huid een stuk warmer en compleet!

De Catrice Nomadic Traces LE is tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en ik vind deze drie producten echt aanraders!

Tags: