• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Urban Decay binnenkort verkijgbaar via ICI Paris XL

Urban Decay binnenkort verkijgbaar via ICI Paris XL

Weer eens een heel leuk beautynieuwtje! Al wekenlang is er veel geroezemoes over het merk Urban Decay. UD werd ooit in een ver verleden wel verkocht in Nederland, namelijk bij Sephora. Sinds Sephora weg is, was het wel te verkrijgen via het internet, maar dan alleen via Buitenlandse websites. Maarrrr vanaf vandaag is Urban Decay weer verkrijgbaar in Nederland , bij de webshop van ICI Paris XL! Yeahhh, voor mij éindelijk tijd om de mooie palettes te proberen van UD. Er waren eerst al wat producten toegevoegd aan de webshop, maar de officiele datum dat het verkocht wordt en weer online komt is 26 mei! Nog even geduld allemaal!

Ik heb bijna nog niets van UD, omdat ik er niet zo van houd om alles via het internet te bestellen en dan met name via buitenlandse websites. Ik wil nog een paar prachtige palettes hebben van UD en ik hoop dat deze ook snel aangevuld worden bij ICI Paris XL. Voor de rest hoop ik dat Too Faced ook héél snel weer terug komt, want daar heb ik wel heel veel producten van!

Ik ben gelukkig met dit nieuws, kom maar op met die mooie Vice palettes en mijn wishlist is sinds ik meer over het merk te weten ben gekomen alleen maar groter geworden. Toen UD in Sephora zat was ik er nog niet super enthousiast over en was ik altijd meer ‘team Too Faced’. Urban Decay vanaf 26 mei verkrijgbaar via ICI Paris XL , woehoe!

Ben jij bekend met Urban Decay? Ben je ook zo blij met dit nieuws?

Tags: