• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
GOSH Las Vegas palette + look

GOSH Las Vegas palette + look

Tijdens de persdag van Simply PR viel mijn oog meteen op de prachtige 9 shades palettes van GOSH. Grotere palettes en heel veel verschillende kleuren, daar was ik meteen nieuwsgierig naar. GOSH brengt vaak trio’s of quattro’s uit met oogschaduwkleuren, maar zulke grote palettes kan ik niet herinneren. Ik kon pas in het weekend foto’s maken van het palette én ik bleef maar naar die prachtige kleuren staren. Niet een palette voor iedere dag, maar wel leuk voor een avondje uit of om een gekleurd lijntje onder je oog te maken. 

Frisse tinten en subtiele schaduwen, GOSH 9 Shades Eye Palette biedt oneindig veel kleurcombinaties. De drie bespiegelde compacts met daarin 9 oogverblindende kleuren kunnen eindeloos gemixt en gematched worden. De textuur van de oogschaduw geven je ogen een briljante finish. Van funny, aqua LA eyes tot chique New York nudes en felle, wilde Las Vegas tinten, de 9 Shades compacts zijn gemakkelijk te blenden voor de meest ultieme trendy looks.

Ik heb het palette met de meeste kleur en dat is het mooie, uitdagende palette Las Vegas. De staat die bruist van de energie en de verschillende kleuren die daar samenkomen. Ik was meteen benieuwd naar het pigment van het palette en hoe ik de diverse tinten tot een look ging brengen. Ik ben wel verrast van het pigment én ik ben dol op mijn look.

GOSH  9 Shades Eye Palette

Ik vind het heel erg leuk dat GOSH zich wat meer verdiept in collecties met veel kleur. GOSH was eerst een make-up merk die het hield bij best veilige tinten zoals bruin/grijs/blauw en paars was al best gek. Ik vind het heel erg tof dat er zulke geweldige kleuren uitkomen in deze palette én enig make-up liefhebber vindt dit heel erg tof. De verpakking vind ik stijlvol met het mooie zwarte doosje en ergens doet het mij stiekem een beetje aan Sleek denken.

GOSH Las Vegas palette

Ik vind het Las Vegas palette heel erg interessant vanwege de toffe kleuren. Kleuren die je niet snel verwacht bij een drogisterij merk, want eerlijk is eerlijk die kiezen toch vaak voor veilige kleuren, draagbare kleuren en kleuren die al snel iedereen staat.  Heel erg leuk dat GOSH steeds wat meer uit zijn comfortzone gaat en nieuwe dingen blijft uitbrengen. Ik vind het heel erg leuk en er zijn vast wat meer liefhebbers van kleur!

Swatches

Wauw, kijk die kleuren! Echt perfectie al die toffe kleuren bij elkaar! Ik vind het heel erg leuk om dit soort palettes er eens bij te pakken om een look te maken met kleur. De oranje/peachytint is het minst gepigmenteerd, maar de rest vind ik van prima kwaliteit. Iets wat poederig dat wel, maar niet tè poederig dat je er niet mee kan. Waar je wel op moet letten is dat je niet heel erg enthousiast gaat blenden, want dan lopen de kleuren zó in elkaar over dat er weinig kleurverschil inzit. Blend daarom voorzichtig en breng anders nog wat extra oogschaduw aan op je blendingkwast, om op deze manier een mooie overgang te creëren. Je werkt nu met kleur op de ogen, dus dan wil je ook wel echt kleur zien, toch?

Look

Tijd voor een gekleurde ooglook, die ik overigens altijd erg leuk vind om te maken. Niet even draagbaar, maar erg leuk om mee te spelen én diverse tinten met elkaar te combineren en niet wetend wat het resultaat zal worden. Zo ben ik ook met dit palette aan de slag gegaan en ik moet zeggen dat ik de look goed gelukt vindt! De oranje tint (in het midden van m’n ooglid) vond ik wel lastig aan te brengen. Op de swatch vond ik de pigmentatie al mwah, maar op het ooglid laat de oogschaduw ook niet al teveel kleur zien..

Conclusie

Ik vind dat GOSH heel erg goed bezig met deze prachtige palettes. De andere palette heb ik wel gezien, maar voor de rest niet geprobeerd. Ik vind het Las Vegas palette van hele goede kwaliteit, mooie tinten en heel erg vernieuwend voor een drogisterijmerk (in Nederland dan). De verpakking vind ik wel wat afgekeken van Sleek, maar de kwaliteit van de oogschaduws vind ik top! Met blenden moet je even oppassen, dat je niet te enthousiast te werk gaat met je blendingkwast, want doordat de oogschaduws poederig zijn, vervagen ze ook weer heel erg snel. Ik vind het een prachtig palette, waar ik onwijs blij mee ben.

Prijs: € 12,99 (verkrijgbaar bij Kruidvat) Kleuren: 001 To enjoy in NewYork, 002 To have fun with in LA, 003 To play with in Vegas