• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Pressdays | Simply Pr & OONA

Pressdays | Simply Pr & OONA

De open dagen van de persbureau’s zijn weer in volle gang en dit vind ik altijd even een mooi moment om langs te gaan bij de persbureau’s. Ik vind het heel erg leuk dat ik leuk contact heb met persbureau’s en Simply PR behoort tot één van mijn favorieten! Er werken echt super leuke mensen en ze vertegenwoordigen prachtige merken en ik voelde mij vanaf het begin daar helemaal thuis! Prachtige merken zoals GOSH, Aveda, Ardeco en nog veel meer horen bij dit mooie persbureau. Ik was ook voor het eerst uitgenodigd bij OONA en dat was voor mij nog een onbekend persbureau! Mooie merken zoals Yves Rocher, Scholl en mooie fashionmerken kwamen voorbij en niet onbelangrijk heerlijk eten!

Ik vind het heel erg leuk dat ik vaak naar dit soort open dagen kan en als het moet wil ik daar ook van mijn werk nog vrij voor nemen. Ik vind het heerlijk om een hele dag in Amsterdam te zijn en diverse persbureau’s te bezoeken. Vooral de bureau’s waar ik goed contact mee heb!

Simply PR

GOSH komt met heel veel nieuws zoals deze prachtige palettes, twee nieuwe mascara’s (voor een lekker aanwezig effect), gekleurde eyeliners, een fijne primer,  mooie nieuwe nagellakjes en fijne oogschaduwtrio’s! De gekleurde palettes trokken meteen m’n aandacht en ik heb er eentje in m’n bezit, waar ik al een look mee heb gemaakt (komt later nog online). Artdeco komt met een lijn met al hun bestsellers! De oogschaduwbasis uit deze basics is een grote favoriet van mij en ik ben erg benieuwd naar de eyeliner die ik mee naar huis kreeg. Ik ben altijd er geïnteresseerd in eyeliners.

Ik vind beautymerken altijd heel erg leuk om te zien en betaalbare fashionmerken. Ik ben zelf ook niet zo van de dure items, maar ik vind het wel altijd leuk om inspiratie op te doen.

OONA

Ik was voor het eerst uitgenodigd voor OONA en dat vond ik super leuk! Ik zag dat Yves Rocher onder het prbureau valt en daar heb ik vroeger heel veel make-up van gebruikt, maar ik ben het een beetje uit het oog verloren. Super tof om te zien hoeveel verschillende soorten producten Yves Rocher in haar collectie heeft en dat was nog maar een klein deel wat er was uitgestald.

Het eten was echt verukkelijk en ik kon echt niet kiezen. Ik heb van alles wat geproefd en de bietenhoemoes, cheesecake en de diverse boontjes vond ik echt heerlijk. Ik beken het eerlijk, maar ik houd nou eenmaal van eten en ik word snel aangetrokken tot dit soort heerlijkheden.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om door middel van foto’s wat te zien van de open dagen van de persbureau’s. Ik heb ook het 1 en ander gefilmd voor een dagelijkse vlogs, dus waarschijnlijk zien jullie nog wel wat beelden van de events voorbij komen.

 Bedankt OONA & Simply PR voor de uitnodiging!

Tags: