• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Solfie Valkiers | Little Black Book

Solfie Valkiers | Little Black Book

Mijn eerste fashionboek yeah! Het fashion boek van Solfie Valkiers – Little Black Book staat mooi in mijn kast te pronken. Ik vind fashionboeken er altijd prachtig uitzien en het liefst zou ik er een paar hebben om alleen al gewoon maar voor ‘de aankleding’ op mijn nachtkastje te hebben liggen. Er zijn heel veel fashionboeken uitgebracht én er komen er nog steeds een heleboel bij. Ik vind heel wat fashionboeken interessant, maar best prijzig om voor mijzelf aan te schaffen. Super tof om te krijgen dus en helemaal leuk als je vriendinnen naar je wishlist op je blog zoeken voor een cadeautje.

Meer over Sofie Valkiers

Sofie Valkiers is een modeblogger uit Antwerpen en zij droomde ervan om een restaurant te beginnen in Parijs. Ze is in Parijs geweest, maar ze kwam met een hele andere droom terug naar Antwerpen, namelijk met haar hart vol mode. Ze richtte haar eigen fashionblog op, namelijk Fashionata. De elegante stijl van Parisiennes, de talloze winkeltjes, de fashion weeks, de ongelofelijke street wear, de eindeloze inspiratie… Sofie wilde haar passie met iedereen delen en deelde daarom haar outfits en haar kijk op de mode op haar site. Sofie verklapt je de ins & outs van het modewereldje, toont je welke kledingstukken elke vrouw in haar kast moet hebben, vertelt hoe een dag tijdens de fashion weeks eruitziet én noemt haar favoriete adresjes in binnen- en buitenland waar je leuke en unieke stukken op de kop kunt tikken.

Vormgeving

De vormgeving van het boek is echt prachtig! Wat ik ook erg fijn vind is dat het boek een mooi formaat heb (iets kleiner dan a4 formaat, iets groter dan a5 formaat) en het dus makkelijk in een kast past. Veel fashionboeken zijn wat groter en passen rechtop niet in mijn kast. Ik vind het erg aantrekkelijk dat Little Black Book dit mooie formaat heeft. Er is onwijs veel aandacht aan de vormgeving besteed. De cover is echt prachtig, de foto’s zijn prachtig, de layout en zelfs het lettertype vind ik prachtig.

Inhoud

Ik vind het heel erg leuk om wat meer over Sofie zelf te weten te kopen. Hoe ze is begonnen, wat haar inspireert, maar ook waar ze graag winkelt. Haar stijl is totaal anders dan de mijne, want Sofie is veel meer classy gekleed en zij beschrijft hoe zij er uitziet op een off day (jeans en en grote trui) en zo zie ik er ‘gewoon’ al uit. Mijn stijl is lekker casual en het moet vooral lekker zitten. Mij zie je niet snel op hoge hakken en korte nette jurkjes, maar eerder in een geschreurde jeans met sneakers. Ondanks dat onze stijl totaal verschillend is vind ik het leuk om outfits/lookbooks van haar te zien, om leuk shopadresjes te lezen en wie haar inspiratiebronnen zijn. Ik heb enorm genoten van het boek én ik weet zeker dat ik er nog regelmatig in ga bladeren. Wat een prachtige vrouw en wat een mooi boek heeft zij uitgebracht!

 Solfie Valkiers | Little Black Book is te koop bij onder andere Bol.com, Bruna en bij ModeMusthaves voor €24,99

Tags: