• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Persdag – Lifestyle Lab

Persdag – Lifestyle Lab

Vorig jaar kon ik niet naar Lifestyle Lab en daar baalde ik ontzettend van, maar ik was ontzettend blij dat LL deze keer op een dag viel dat ik voor meerdere afspraken al naar A’dam moest. Ik ben altijd ontzettend gelukkig als dit soort leuke dingen op m’n vrije dag vallen. Lekker een dagje A’dam en wat was het leuk bij Lifestyle Lab. Ik heb kennis gemaakt met super leuke producten, nieuwe producten ook voor mij zoals LoveChock, Kookpunt en vele andere merken. Ik vind het heel erg leuk dat het lekker een mix is aan diverse producten en diverse categorieën zoals lifestyle, food en wat beauty. Mijn blog is ook een mix van allerlei dingen die ik leuk vind en daar valt ook van alles onder.

Guhl

Bij Guhl kreeg ik een haaradvies en dat vond ik heel erg interessant. Ik heb geverfd haar wat best wel droog is van zichzelf en door het verven is het alleen maar droger geworden. De aanzet van mijn haar wordt snel vet én de punten droog dus dat vind ik zelf vaak een lastige combinatie. De ene shampoo is namelijk voor vet haar en de andere weer voor droog, dus wat moet ik nou gebruiken?

Mijn haar is erg droog en heeft extra voeding nodig en dat vooral in de punten. Wat ik erg interessant vond om te horen en wat ik erg leuk vind om met jullie te delen is dat als je net als ik droog haar hebt, maar tegelijkertijd ook weinig en het wordt snel vet aan de bovenkant? Gebruik ipv conditioner een haarmasker voor de extra voeding. Conditioner verzwaard het haar alleen maar en hangt het als slierten langs je gezicht, terwijl je punten echt een boost nodig hebben.  Iedere keer als ik mijn haar was moet ik dus een masker laten intrekken voor zo’n 5 minuten en de komende weken dat even uitvoeren. Mijn haar heeft op dit moment extra verzorging nodig. Het advies is een voedend masker met een shampoo voor vet haar. Dus niet een gehele lijn gebruiken, maar de diverse producten uit diverse lijnen is mij aangeraden én ik ga het proberen!

LoveChock

LoveChock had ik wel eens voorbij zien komen op andere blogs en bij de biologische winkel /Tuinen. Ik had er nog geen ervaring mee en ik vond het heel erg leuk om er wat meer over te horen.

Lovechock wordt met liefde handgemaakt van de beste biologische cacao uit Ecuador. Omdat de cacaobonen ongebrand en koudgemalen zijn, zit Lovechock supervol flavonoïden en ‘liefdesstofjes’: stofjes waar je je liefdevol & blij door voelt.

De chocolade vond ik echt heerlijk en ik ben heel erg benieuwd naar de andere smaken ervan. De achtergrond ervan vond ik ook erg interessant en het proces van het maken van de chocolade. Raw foods vind ik de laatste tijd erg interessant, omdat ik wat gezonder wil gaan eten.

Kookpunt

Ik ben dol op koken en ik vond het dus ook heel erg leuk om wat meer over food te horen en te zien. Ik vond het kookpunt ook heel erg leuk en ik heb daar hele handige dingen gezien, waar ik meteen hebberig van werd. Zoals deze handige twister waar je je groente mee kan uithollen. Wat je eruit haalt komt er als een spiraal uit, dus leuk om ergens neer te leggen. Wat ik vooral erg handig vind is dat je bijvoorbeeld een aardappel of courgette kan uithollen en kan vullen. On the wishlist!

Lekkere hapjes & drankjes

Natuurlijk niet onbelangrijk, maar het event was gevuld met heerlijke hapjes en drankjes! Van gezonde items, tot aan een lekkere cocktail met wodka, bitterballen, canei ijsjes en truffels! Ik vind het altijd heel erg leuk om te zien dat er zoveel moeite aan het eten wordt besteed én ik kan er nooit van afblijven. Mij zie je regelmatig etend op een persevent ;).

Lifestyle Lab was super gezellig! Thanks voor de uitnodiging WEPR & Miss Publicity!

Tags: