• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
New in | Infinity Armband mét naam!

New in | Infinity Armband mét naam!

Ik ben gek op sieraden en het liefst draag ik iedere dag sieraden. Toch durf ik dat niet op mijn werk, omdat ik bang ben dat mijn sieraden stuk gaan en ik ben er gewoon erg zuinig mee. Vandaar dat ik alleen maar in het weekend sieraden draag. Dit armbandje heb ik nog niet zolang binnen, maar ik ben er echt gek op! Ik heb ook een ketting met het infinity teken en ik vind het een mooi teken, met een bijzondere betekenis. Oneindigheid, ik vind het maar iets bijzonders hebben en ik draag het graag bij mij! Deze armband is gepersonaliseerd en dat maakt hem extra bijzonder. Mijn naam staat er namelijk ingegraveerd zoals jullie ook wel kunnen zien en dat vind ik heel erg leuk! Kijk snel mee naar meer foto’s! Oh én ik mag ook een leuke kortingscode aanbieden!

De armband is gemaakt van zilver en ik heb een armbandje besteld in 19 cm. Mijn polsen zitten meestal tussen twee maten in en na het opmeten koos ik voor de 19 cm. Deze is iets aan de wijde kant voor mij, maar die van 16,5 cm is dan weer te klein. Soms wat lastig dat er niet echt een tussenmaatje is helaas. Ik denk dat ik 17,5 nodig zou moeten hebben, wil die het beste aansluiten en niet te groot of te klein zijn.

Via mijnnaamketting kan je een heleboel leuke gepersonaliseerde sieraden bestellen. Van echte naamkettingen, tot en ketting met een hartje en daarin je naam gegraveerd en nog veel meer.

Ik mag een leuke kortingcode voor jullie aanbieden! Als je namelijk besteld en deze code invoert: BELESSA2015  dan krijg je 10% korting op je bestelling. Super leuk hè!

Tags: