• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Plannen voor de zomer

Plannen voor de zomer

Ik ben de laatste tijd lekker wat dingen aan het plannen voor de zomer. Wat dingen uitzoeken, vakantie of vrije dagen aanvragen en wat ik vooral graag wil is lekker genieten én in ieder geval 1 festival bezoeken

  • Weekendje weg met Tim. Wij hebben Valencia hebben op het oog en moeten nog even plannen wanneer wij gaan, maar ik heb er nu al zin in! Ik vind het heerlijk om op stedentrip te gaan. Het liefst bezoek ik ieder jaar een nieuwe stad, dat vind ik echt één van de leukste dingen om te doen.
  • Vooral heel erg genieten en relaxen. Vorig jaar was een enorm druk en onrustig jaar en ik wil vooral lekker relaxen én hopelijk van de zon genieten. Lekker dagjes weggaan en vooral heel veel leuke dingen doen
  • Genieten van de tijd én barbecueën in je eigen tuin. Enorme luxe voor ons om lekker in de tuin te kunnen zitten, lekker te eten én barbecueën met onze nieuwe barbecue! Ik kan niet wachten om een gezellig avondje te plannen als de temperaturen het toe laten
  • Zomervakantie plannen! Vorig jaar zijn wij niet echt op vakantie geweest (wel een weekendje Brussel) omdat wij net een huis hadden gekocht in juni. De plannen om op zomervakantie te gaan, waren daarom van de baan. Je kan je geld maar één keer uitgeven en het huis was prioriteit, maar daarvan willen wij nu wel echt eventjes naar de zon!
  • Ik wil heel graag nog een keer lekker op het strand dineren. Gewoon lekker last minute naar het strand toe in de avond als het lekker warm is!
  • Tijd vrij maken om heel wat boeken te lezen van mijn ‘nog te lezen lijstjes’. Ik heb de laatste tijd veel te weinig tijd gehad om te lezen, maar ik moet echt even wat tijd vrij maken. Gelukkig vind ik het heerlijk om te lezen als er zon is, dan lees ik zo een paar boeken weg!
  • Ik wil in ieder geval 1 festival bezoeken, want dat is er vorig jaar ook niet van gekomen. Ik zou heel graag naar Eastville willen, daar kan ik namelijk lekker op de fiets heen!
  • Meer sporten deze zomer! Lekker gaan hardlopen en ik ben ook aan het kijken of ik ga starten met yoga. In mei wil ik in ieder geval een proefles gaan nemen!

Dit waren dan mijn plannen voor de zomer. Er komt vast nog het één en ander bij! Wat zijn jullie plannen voor de zomer? Staat er bijvoorbeeld een vakantie op te planning?

Voor de leukste reizen raad ik je aan om eens bij Travelguide te kijken!