• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Lipstick Faux van MAC

Lipstick Faux van MAC

Jaaaaaaaaa eindelijk! MAC – Faux is van mij!! <3 <3 <3 Ik ben nog nooit zolang naar één lipstick op zoek geweest. Ik heb het tientallen keren gevraagd bij de counter en alle online verkooppunten gecheckt, maar ik heb Faux dan eindelijk!  Ik ging een andere lipstick bestellen en toen zag ik hem online staan . Super gelukkig werd ik ervan – klinkt misschien heel erg gek haha – en ik klikte hem naar huis.

Faux

Ik denk niet dat ik Faux uit het schap had gepakt als ik hem had gezien. Ik vind de kleur in de huls niet meteen mooi (lijkt heel erg bruin) maar op de lippen vind ik hem prachtig. MAC Faux is bekend geworden dankzij Kylie Jenner en als zij hem draagt – en andere mensen – ben ik verliefd op de kleur.

MAC faux heeft een satin finish (MAC lipsticks zijn opgedeeld in diverse finishes). Faux is een koele tint die bij heel veel haar- en huidskleuren past en ik heb hem meteen alle dagen gedragen en zolang heb ik de lipstick nog niet binnen. Op sommige momenten lijkt de lipstick zelfs een beetje warm, als je hem bijvoorbeeld combineert met iets warms qua kledingkleur. Ik heb Faux bij mensen gezien en dan oogt die een stukje donkerder, meer bruin/paarsig. Bij mij is het toch een donkere nude tint ofzo, maar als nog echt prachtig. Waarom had ik Faux nou niet eerder ondekt?

Swatch

Faux overleeft makkelijk een maaltijd en voor zo’n vier uur zit de lipstick prima op je lippen. De kleur is zoals je ziet op de swatch een mooie roze/bruin tint. Ik vind het heel erg leuk om te zien hoe ‘anders’ faux is bij iedereen.

Faux staat heel erg mooi vind ik zelf! Ik vind de kleur al snel bij vele outfits passen!

Nieuwe favoriet?

Zal dit dan mijn favoriete lipstick van MAC worden? Aangezien mijn vorige favoriet Crème Cup, ergens is maar nog steeds niet te vinden is. Irritant als je een lipstick niet kan vinden.. Faux is op dit moment mijn favoriet!

MAC – Faux kost €19 (is op dit moment nog beschikbaar via de website van MAC Cosmetics). Bij de counters wordt Faux gelukkig ook af en toe aangevuld, maar je moet wel snel zijn.

Tags: