• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Food
Diverse Foodies in de mix

Diverse Foodies in de mix

Doordat er in m’n goodiebag diverse foodies zaten en ik van alles heb geprobeerd op het lifestylelab event, leek het mij wel erg leuk om mijn korte mening over de producten te beschrijven. Ik ben dol op eten en het leek mij wel erg leuk op deze manier wat meer aandacht te besteden aan diverse merken. Ik kreeg een grote tas mee naar huis, die door de flessen nog best zwaar was. We mogen niet klagen, want wat is dit een leuke manier om nieuwe dingen uit te proberen!

Lovechock

Lovechock is voor mij een nieuw merk. Ik ken het wel van de verpakkingen en ik heb er ook wel eens iets over gelezen op andere blogs, maar ik heb er geen ervaring mee. Ik vond het heel erg leuk om op deze manier kennis te maken met het merk en deze leuke verpakkingen voor moederdag. Ik vond de rozijnen met kokos echt heerlijk en deze Mulberry omhuld met raw chocolate vind ik ook erg bijzonder! De smaak van de cacao is zo echt, zo puur en ik heb nog nooit de smaak van chocolade op deze manier ervaren.

Arizona

Arizona ken ik van de heerlijke Iced Tea met de mooie Japanse blossom. De sapjes van Arizona daar had ik nog geen ervaring mee! Deze twee sapjes heb ik geprobeerd en vind ik beide echt heel erg lekker! Ik ben dol op mango, die vind ik heel erg bijzonder! Mango sapjes die drink ik niet zo vaak, omdat ik vind dat er maar weinig mango sapjes zijn!

Amarula / New Amsterdam Vodka & Barefoot

Met drie flessen drank ging ik richting huis, oeps! Amarula heb ik al eens eerder gedronken en dat lijkt een beetje op baileys en laat dat nou net 1 van mijn favoriete alcoholische drankjes zijn. Ik kreeg op het event een lekkere cocktail met munt, limoen en vodka en dat was heel erg lekker! Dat ga ik thuis ook eens maken! Barefoot Crips Red heb ik even geproefd, maar ik vind het maar niets. Ik ben niet zo van de wijn en ook hier houd ik niet zo van!

Curves repen & Karvan Cévitam on the go

De snackrepen van Curves (bron foto) zijn nieuw sinds 1 maart. Eerlijk, heerlijk, eiwit en vezelrijk en verantwoord snacken, dat kan met deze nieuwe repen. De chocolate crunch die in mijn goodiebag zat vond ik niet heel veel smaak hebben, maar die met caramel die ik op het event had geproefd zat iets meer smaak aan. Ik denk niet dat dit soort repen iets voor mij zijn.

Veel water drinken is goed voor je, dat weten we allemaal, maar soms kan water drinken een tikje saai worden en heb je zin in wat anders.Voor deze momenten introduceert Karvan Cévitam iets nieuws: KC GO. Een extra geconcentreerde siroop in een handig meeneemflesje dat je zo in je tas stopt en waarmee je altijd en overal een fruitig smaakje aan je water kunt geven. Al werkend, reizend of sportend combineer je met één squeeze het lekkere van Karvan Cévitam met het goede van water. Ik vind wat er op zich wel lekker, maar ik merk wel als ik het de hele dag drink dat ik het saai begin te vinden. Met één squeeze van deze heerlijke Karvan Cévitam on the go maak ik mijn water nét wat lekkerder. Ideale uitvinding!