• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Inspiratie | Split Shirts & Skirts

Inspiratie | Split Shirts & Skirts

Ik ben de laatste tijd echt dol op split shirts! Ik heb nu drie t-shirtjes in mijn collectie met een hoge split aan de zijkant. Ik heb deze shirtjes in een t-shirt model en ik zou nog heel graag zo’n lang spitshirt willen hebben, die ik kan combineren met een strakke skinny. Die staat nog op mijn wishlist net als een split shirt met streepjes (zoals op de bovenste foto). Naast een split shirt vind ik een rok met een hoge split ook super tof! Vandaag dan mijn inspiratie!

Ik vind dit echt heerlijke inspirtiefoto’s! Ondanks dat mijn stijl nog het meeste lijkt op foto 1, lekker stoer en gecombineerd met sneakers, vind ik het ook heel erg leuk om wat inspiratie te halen uit andere foto’s! Het shirt met de banaan erop vind ik heel erg tof, maar in de winkel zou ik er zo voorbij zijn gelopen, dat weet ik zeker! Tof om te zien hoe het shirt gecombineerd wordt en dat maakt dat ik het zo wel een erg leuk shirt vind!

Tags: