• 9849-xxx-xxx
 • noreply@example.com
 • Tyagal, Patan, Lalitpur

Kerstcadeau’s Cadeau.nl & win een cadeaubon van 25 euro!

Belessa.nl

Beauty is about being comfortable in your own skin. It’s about knowing and accepting who you are!

Spring naar de inhoud

Kerstcadeau’s Cadeau.nl & win een cadeaubon van 25 euro!

Het aftellen voor Kerstmis is begonnen, de dagen zijn al bijna op twee handen te tellen en voor je het weet is het zover.  Ben je nog op zoek naar een kerstcadeau en ben je helemaal inspiratieloos? Dan heb ik misschien een goede tip voor je als je op zoek bent naar leuke, originele kerstcadeau’s. Cadeau.nl heeft een leuk assortiment kerstcadeautjes en ik heb al meteen wat leuke producten in gedachten. Ik heb een collage gemaakt met de producten die ik echte aanraders vind! Daarnaast heb ik mijn collage ook wat afgemaakt met leuke kerstpics.

De kerstfoto’s zijn afkomstig van Tumblr.

Wil jij kans maken om een cadeaubon te winnen van €25 euro om een leuk kerstcadeau uit te zoeken?

 • Volg mij via Bloglovin’ en like dit artikel
 • Volg mij via de social media als je dat hebt  You-tube // Twitter // FB
 • Laat een reactie achter op dit artikel zodat ik weet dat je mee doet
 • Tweet(als je twitter heeft) Win een cadeaubon op / terwaarde van €25 om te besteden bij cadeau.nl en volg @kellss88
 • Laat een geldig mail-adres achter zodat ik contact met je kan opnemen (er is voorgekomen dat de winnaar geen geldig e-mailadres heeft achtergelaten)

Je kan meedoen met deze winactie tot met zondag 16 december. Maandag krijgt de winnaar van mij een mailtje, want dan kan de winnaar nog voor kerst een leuk cadeau uitzoeken!

Succes allemaal!

This entry was posted in Leuke webshops, Winacties by .dec 14 2012

Berichtnavigatie

10 gedachten over “Kerstcadeau’s Cadeau.nl & win een cadeaubon van 25 euro!”

 1. Annette 14 december, 2012 om 3:55 pm

  Ik doe graag mee, wat een leuke spulletjes hebben ze op die site zeg!
  Ik volg je via Bloglovin en heb het artikel geliked

 2. Charile 14 december, 2012 om 4:28 pm

  Leuk, ik doe graag mee :D ik volgde je al via bloglovin en ik heb het artikel geliked!

 3. Pam 14 december, 2012 om 4:56 pm

  Superleuk, ik doe mee! Ik volg je op Bloglovin’ en ik heb het artikel geliked.
  Xxx

 4. Ciara 14 december, 2012 om 6:57 pm

  Oehh leuk, ik doe mee :)
  – Ik volg je via Bloglovin’ en like dit artikel
  – Ik volg je via Youtube, Twitter & Facebook
  Xx

 5. LindaB 14 december, 2012 om 9:42 pm

  Leuk, ik doe graag mee! Ik volg via FB, twitter en bloglovin. Heb je artikel geliked en getweet: https://twitter.com/LindaB1983/status/279687451042250753

 6. Julia… 14 december, 2012 om 9:52 pm

  Ik doe mee. Leuke actie. Ik heb alle stappen gedaan. Tweet: https://twitter.com/juliakuijpers/status/279690074231287808

 7. Nadine 16 december, 2012 om 10:29 pm

  Ik doe mee. Ik volg je via bloglovin en heb geliked.
  Ik volg je via twitter en heb getweet: https://twitter.com/nona89/status/280424397473472512
  Ik volg je via facebook.

 8. Zamira Egbers 17 december, 2012 om 1:16 am

  Wat een leuke winactie! Ik volg je op Bloglovin’ + artikel geliked.

  Mijn e-mail: zegbers@hotmail.com

 9. Evelien 17 december, 2012 om 1:23 pm

  Ik skip de winactie (heb nog een kortingscode liggen!), maar wilde even zeggen dat het idd een erg leuke webshop is :D

 10. Esmée 17 december, 2012 om 5:11 pm

  Ik doe heel graag mee!
  Ik volg je met bloglovin.
  Ik heb het artikel geliked.
  Ik volg je via youtube, twitter en facebook.
  Ik heb getweet (jlalfairytale)

  Liefs, Esmée

Follow my blog with Bloglovin Follow on BloglovinZoeken naar:Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeWelkom op BelessaNL. BelessaNL is een persoonlijke beautyblog, met een kleine dosis lifestyle en fashion. Iedere dag plaats ik één of twee artikelen. Liefs, Kelly

Categorieën

Categorie selecteren31 days of nails | ChallengeAdvertorialsBeautyBeautyquestionBelessa NewsBudgetDoucheproductenEnquêteFairytale JewelsFashionFavoriete…Favorieten van de maandFilmpjesGezichtGezichtsverzorgingHaarproductenHand en nagelsHigh-end make-upHuidverzorgingInspiratieLeuke webshopsLichaamsverzorgingLifestyleLippenMake-upMuziekMy life in picturesNagellakNagellakswatchesNail-artNieuwe collectiesOoglooksOutfitsParfumPersberichtenPerseventsPersoonlijkPhoto DiaryReceptenReviewsShoplogStashTagsTipsUncategorizedVerzorgingWinactiesWishlist 0 ) {location.href = “/?cat=”+dropdown.options[dropdown.selectedIndex].value;}}dropdown.onchange = onCatChange;/* ]]]]> */]]>

Meta

*/]]>

Instagram

 

Nail-art

]]>Ondersteund door WordPress */]]>