• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Kruidvat event, uiteten & Sensation |  Weekvlog 22

Kruidvat event, uiteten & Sensation | Weekvlog 22

Wat een ontzettend leuke dagen heb ik achter de rug en komen er nog aan. De drukste weken ooit, maar alles is zo ontzettend leuk! Ik ging weer lekker uiteten, mocht naar Sensation en dat was echt een hele bijzondere ervaring. Een beetje eng ook na de dreiging die er heerste, maar wij besloten toch te gaan. Toen ik de Arena in liep en zo naar beneden liep met de trap naar het veld toe dacht ik er nog wel even aan. Ik vind het wel eng allemaal, maar ik ga er geen dingen voor uit de weg.. Volgende week komt er alleen een weekendvlog, omdat ik doordeweeks geen tijd heb gehad om te filmen. In ieder geval gewoon een vlog maar dan op een andere manier ingevuld, maar dat zien jullie volgende week dan wel!

Bedankt alvast voor het kijken! šŸ™‚