• 9849-xxx-xxx
 • noreply@example.com
 • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Kerstlook: Green with envy

Kerstlook: Green with envy

Daar is die dan de eerste kerstlook op film! Het filmen van een make-up look maken gaat nog niet helemaal zoals ik in gedachten had, maar oefening baart kunst zeggen ze toch? Stiekem vind ik het wel een beetje spannend want jullie van deze look vinden en of het duidelijk te zien is? 

Ik heb mijn foundation pas later aangebracht omdat ik ga werken met pigmenten/glitters en je de fallout duidelijk onder mijn ogen ziet op het filmpje. Ik heb al vaker met de pigmenten van Sugarpill gewerkt en ik weet dat ze voor heel wat fallout kunnen zorgen. Mochten jullie ook aan de gang gaan met glitters/pigmenten dan raad ik jullie ook aan om je foundation als één van de laatste stappen aan te brengen.

Producten die ik voor deze look heb gebruikt:

 • Essence I love stage oogschaduw basis
 • Wenkbrauw potlood
 • Wet ‘n wild Comfort Zone
 • Wet ‘n wild I’m getting Sunburned
 • Sleek Green with envy (pigment)
 • Sugarpill Goldilux
 • Sugarpill Lumi
 • Catrice foundation infinite matte 020
 • Rimmel waterproof geleyeliner
 • Catrice Glamour doll mascara
 • Essence I love stage oogschaduw basis
 • Hema blush (kerstcollectie vorig jaar)
 • Catrice Highlighting powder