Kiko – Silver Drops

Ik keek echt mijn ogen uit in de Kiko winkel in het winkelcentrum Centro in Oberhausen. Ik was onder de indruk van deze prachtige winkel en hoe de make-up is ingedeeld. Het oogt ontzettend luxe, terwijl Kiko een betaalbaar merk is. Ik wil het geen budgetmerk noemen, want ik vind de prijzen ook alweer niet enorm budget, maar gewoon goed betaalbaar. Ik wilde alleen de lakjes meenemen en de oogschaduws, tot ik bij de kassa deze Silver Drops tegenkwam. Wat vind ik van de Silver Drops?

Silver Drops zit een rood doosje die echt meteen kerstgevoel oproept. Kerst en de kleur rood die gaan gewoon samen voor mij. Pearl Drops zit in een glazen flesje met een pipet. Ik ben niet zo dol op glazen flesjes, want ik ben als des doods dat dit flesjes straks in scherven op mijn badkamervloer ligt. Ik heb het gewoon niet zo op glas! Ik begrijp wel dat dit flesje in glas gewoon mooier oogt, dan dat de vloeistof in een plastic verpakking is gegoten.

Je vult je pipet met de Silver Drops en ik vind zelf dat één drupje Silver Drops meer dan genoeg is om te aan te brengen op je decolleté, of als highlighter. Ik vind het wel mooi als je een subtiel glittertje heb met de kerstdagen, maar ik hoef er niet uit te zien als een glitter kerstbal!

De Silver Drops heeft niet een hele opvallende shimmer en dat vind ik wel fijn aan dit product! De Silver Drops doet zijn naam eer aan en laat een prachtige zilveren glans achter op je huid.  Wil je meer glans en glitter? Dan kan je beter gaan voor ongeveer dezelfde prijs voor de Hema Pearl Drops (€6), deze is namelijk veel gepigmenteerder en ook nog eens makkelijker verkrijgbaar dan Kiko.

De Pearl Drops van Kiko zijn verkrijgbaar in twee kleuren namelijk zilver en goud en kost €6,90.

Ben jij een type die helemaal gek is op glitters?

 

Shoplog Oberhausen

 

26 Reacties

 1. 13 december 2012 / 08:09

  Nee, ik ben niet zo gek op glitters, maar ik ga misschien wel even kijken of de Hema Pearl Drops er nog in. Want het is toch wel erg leuk voor ene bescheiden kerstlook.

 2. 13 december 2012 / 09:17

  Ziet eruit als een mooi product! Daar kun je vast mooie looks van maken 🙂

 3. 13 december 2012 / 09:55

  Wat een leuk product! Ziet er mooi uit!

 4. 13 december 2012 / 10:29

  Ziet er mooi uit, maar voor het geld zou ik ze waars kopen van de Hema ^^ Ik ben wel van de glitters, maar niet over the top dat vind ik niet mooi 🙂

 5. 13 december 2012 / 11:35

  Ik ben zelf gek op alles wat glitters bevat, maar het moet ook weer niet teveel worden. Ik vind deze Silver drops er ook erg mooi uitzien.

  • 13 december 2012 / 13:46

   Ik heb swatches gezien van die van de Hema en die ziet er ook echt prachtig uit!

 6. 13 december 2012 / 13:29

  Wauw ziet er mooi uit! Ik ben zelf niet zo van de glitter, maar denk dat ‘ie wel heel mooi zou zijn als hightlighter.

 7. 13 december 2012 / 15:22

  Ziet er mooi uit, maar ik ben bang dat ik het toch bijna niet zou gebruiken 🙂

  • 13 december 2012 / 17:37

   Ik begrijp het wel dat je dat denkt hoor! Het is toch meer een product wat je in de decembermaand gebruikt of met een feestje!

 8. 13 december 2012 / 15:41

  Ik vind hem wel erg mooi en subtiel. Inderdaad wat je zegt, te veel glitter is weer iets te.
  Liefs, xxx

 9. 13 december 2012 / 16:06

  Ziet er leuk uit!! niet to muchh maar wel aanwezig! leuk!

 10. 13 december 2012 / 16:09

  Oeeeh mooi en ik ben een echte zeikerd kwa glitter en glans hoor! Op mijn nagels kan het me niet gek genoeg zijn maar op mijn gezicht is het wat anders. xD

  • 13 december 2012 / 17:36

   Ik ben ook niet zo van de glitter en glans op mijn gezicht, maar dit product is mooi subtiel!

 11. 13 december 2012 / 19:44

  Ik ben heeeeeelemaal gek op glitters, haha! Maar niet op mijn huid….. Op mijn nagels, ogen, kerstdecoratie etc. wel. Maar zodra het op mijn gezicht zit of in een bodylotion houd ik er niet meer van :’)

  • 13 december 2012 / 22:30

   Ik ben ook niet heel snel van de glitters, maar ik vind dit product nog wel leuk om subtiel op mijn wangen te doen als highlighter. Vreselijk als je denkt dat je een lekkere bodylotion heb en je zit vervolgens helemaal onder de glitters. Die je nog dagenlang op je huid ziet zitten grrr.

 12. 13 december 2012 / 22:01

  Ze doen me heel erg denken aan die van Hema, maar deze vind ik precies nog mooier 🙂

 13. 14 december 2012 / 14:30

  LIjken precies op de HEMA Pearl Drops. Ik heb ze overigens niet gekocht omdat het toch een soort highlighter is en ik er daar al genoeg van heb 🙂

 14. 17 december 2012 / 13:23

  Oehw mooi, pearl drops zien er altijd zo mooi uit! Zeker met de Kerst!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx