• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Kiko – Tri-bal Soul Baked Blush 01 Deluxe Coral

Kiko – Tri-bal Soul Baked Blush 01 Deluxe Coral

Twee weken geleden kwam ik tot de ontdekking dat Kiko was geopend en ik moest daar natuurlijk meteen even naar binnen. Ik kocht een aantal prachtige producten waaronder deze mooie blush. Een hele mooie luxe blush, die ik eigenlijk zelfs iets wat te duur vond voor een blush haha. Ik besloot toch om hem te kopen,  mocht mijzelf best eens verwennen vond ik. Kiko – Tri-bal Soul Baked Blush 01 Deluxe Coral – een hele mond vol – verdween onder andere in mijn mandje. En niet alleen maar deze Deluxe Coral, maar ook een aantal andere dingen.

Kiko – Tri-bal Soul Baked Blush 01 Deluxe Coral

Kiko – Tri-bal Soul Baked Blush 01 Deluxe Coral is een prachtige blush in een hele vormgeving van hout. De verpakking trok mij echt meteen enorm aan en de €14,90 vind ik het meer dan waard. De blush heeft drie prachtige kleuren, wat wordt gevormd op je wangen tot een prachtige tint.

Verpakking oogt luxe

De verpakking oogt heel erg luxe en de blush is verkrijgbaar in drie tinten. De blush is alleen al geweldig om te zien én ik koos voor de koraalkleurige versie. Ik ben dol op koraaltinten en deze blush draag ik tegenwoordig dagelijks! Het is een mooie kleur voor dagelijks gebruik, je kan hem zo opbouwen als je wilt. Ik draag hem graag subtiel, dat het net aanwezig is dat je blush draagt. De glans die de lichte kleur geeft dient als een mooie highlighter en ik vind het meer dan zijn geld waard.

Kiko geopend op Amsterdam Centraal

Echt geweldig dat Kiko nu ook op Amsterdam Centraal zit en op steeds meer plekken in Nederland komt. Ik ging altijd alleen maar naar het buitenland naar de Kiko en was super enthousiast als ik dan een Kiko tegenkwam. Ik heb ook al wel eens op de webshop besteld, want het was al tof nieuws dat je Kiko online kon bestellen. De winkel in Amstelveen was al een uurtje reizen voor mij, maar deze winkel zit op 15 minuten afstand met de trein. Woehoeee!Mooie peachy tinten, maar ook mooie roze tinten en dat gemixt tot iets prachtigs. Wat ook op mijn wangen te zien is.  Ik kocht hem nog voor de prijs, maar nu is die met 30% korting. Voor €10.40 kan de blush nu al van jou zijn!

Tags: