• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Kneipp Body Lotion Patchouli

Kneipp Body Lotion Patchouli

Patchouli is één van mijn favorieten geuren, dus deze bodylotion heeft al meteen een heel groot pluspunt qua geur. Ik ben sowieso fan van de producten van Kneipp. Ik vind de geuren vaak erg lekker en de werking van de producten is prima voor mijn gevoelige huidje. Kijk mee naar mijn review van de Kneipp Body Lotion Patchouli.

De verpakking van de Kneipp Body Lotion Patchouli is een prima verpakking. Ik vind de tube van Kneipp erg netjes & clean ogen. Ik vind het prima als bodylotions in tubes worden uitgebracht. De verpakking is hygiënisch en makkelijk in de omgang.

De ingrediënten van de Kneipp Body Lotion Patchouli klinken prima. De bodylotion is vrij van parabenen (conserveringsmiddelen),  het product bevat geen minerale oliën en wordt niet getest op dieren.

De natuurlijke oliën in de body lotion zijn rijk aan essentiële vetzuren en vitaminen. Ze worden door de huid opgenomen om de gezondheid van de huid van binnenuit te ondersteunen.

Kneipp heeft ook een huidolie patchouli. De vraag is dan “Welk product kan ik het beste gebruiken?” Kneipp adviseert in dat geval body lotion patchouli voor een vochtarme huid en Kneipp huidolie patchouli voor een vetarme huid. Het speelt natuurlijk ook mee wat iemand zelf fijn vindt om zich mee te verzorgen. Beide producten hebben een voedende en beschermende werking en kunnen ook uitstekend naast elkaar gebruikt worden. Bijvoorbeeld ’s ochtends een body lotion en ’s avonds een huidolie. Ik vind zelf een bodylotion makkelijk in gebruik dan een huidolie, dus mijn voorkeur gaat zeker uit naar een bodylotion.

De geur patchouli lijkt wel aan een soort revival bezig te zijn. Het ingrediënt wordt weliswaar al vele jaren gebruikt in de parfumindustrie, maar het duikt nu ook op in veel andere verzorgings-producten. De belangstelling voor het Kneipp patchouli assortiment is dan ook groot. Om die reden introduceert Kneipp patchouli body lotion, zodat  iedereen zich kan baden, douchen en verzorgen met deze heerlijke producten. Van mij mag Kneipp een hele patchouli lijn uitbrengen zo lekker vind ik deze geur. Ik ben gek op de kruidige en frisse geur tegelijkertijd. De patchouli die in deze bodylotion verwerkt is niet te heftig, maar gewoon een lichte patchouligeur. Hmmm ik ben dol op deze geur.

* De intensief verzorgende natuurlijke plantenoliën voeden en hydrateren de huid intensief.

* De patchouligeur brengt de geest weer in balans. 

Kortom, een heerlijk verzorgingsproduct dat zeer geschikt is voor de verzorging van de droge of gevoelige huid,met een geur om bij weg te dromen.

Naast dat ik de geur echt goddelijk vind en ik deze geur de hele dag door kan ruiken, vind ik de bodylotion ontzettend voedend voor mijn droge en of gevoelige huid. Ik merk dat ik de hele dag een gevoede huid heb, wanneer ik deze bodylotion heb gebruikt. Ik gebruik het liefst bodylotion vlak voordat ik naar bed ga, zodat het lekker de hele nacht kan inwerken. Heerlijk vind ik het als ik wakker word en ik ruik de heerlijke patchouli geur. Ik had zelf de laatste tijd last van droge plekken op mijn benen en deze bodylotion vermindert de droge plekken op mijn benen.

Conclusie:

De Kneipp Body Lotion Patchouli is wat mij betreft een grote toevoeging op het al overheerlijke Kneipp assortiment. Ik vind het een toevoeging vanwege de heerlijke patchouli geur, dat is één van mijn favorieten geuren, maar ook vanwege de goede werking van deze bodylotion. Deze bodylotion verzorgt, voedt én heeft een geweldige geur. Ik vind de prijs van €9,14 niet heel erg goedkoop, maar je hebt wel echt waar voor je geld.

Pluspunten

Bevat geen parabenen en minerale oliën
Heerlijke geur
Voedend voor mijn (droge) huid
Verkrijgbaarheid van de drogist
Hygiënische verpakking

Minpunten

Kneipp bodylotion patchouli is vanaf februari 2014 verkrijgbaar bij diverse drogisten en webshops. De adviesprijs is € 9,14 (200 ml).
€9,14 is niet heel goedkoop voor Kneipp Body Lotion Patchouli