• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Kolonisten van Catan, mooi weer en geiten knuffelen

Kolonisten van Catan, mooi weer en geiten knuffelen

Persoonlijke artikelen / weekly shots vinden jullie heel erg leuk om te lezen. De diary wordt iedere week nog erg goed bekeken, maar zulke random persoonlijke artikelen doen het ook heel erg goed. Tim en ik hebben een nieuw leuk spelletje ontdekt (en nee eens een keer niet op de PS4, maar een kaartspel), hebben onwijs genoten van het mooie weer en ergens hoop ik ook weer wat energie terug te vinden, want die is de laatste tijd ver te zoeken. Ik kreeg ook nog een prachtig cadeautje van Tim waar ik heel erg blij mee ben (en hij stiekem ook..). Tijd voor weer eens een persoonlijk artikel met onderwerpen als Kolonisten van Catan, mooi weer en geiten knuffelen

Genieten van het mooie weer

Wat was het opeens prachtig weer zondag! Ondanks dat wij maar weinig energie hebben, verveelde ik mij enorm. De laaste vrije dagen hebben wij het rustig aan gedaan, omdat wij toch steeds niet helemaal fit zijn en ontzettend moe zijn. Ik verveelde mij en dan zal je zeggen, maar dan ga je toch lekker bloggen? Nee, als ik mij verveel dan is de inspiratie ook nergens te vinden en ik heb voor de komende twee weken genoeg blogmateriaal klaarstaan! Ik wilde er gewoon nu even uit, misschien knappen wij op van heel veel zonnestralen, positiviteit en buiten zijn. Jaaaaa, we voelde ons voor een paar uur heel stuk beter, in de avond kwam de moeheid wel weer opzetten, maar wij hebben enorm genoten van de zon en lekker even een stuk in het bos gewandeld.

Kolonisten van Catan

Een spelletje wat ik al een tijdje op het oog had. Wij gingen toch even de stad in voor een moederdagcadeautje (en voor iets leuks voor mij hihi) en we hadden bedacht dat wij eindelijk 30 seconds gingen kopen. Het kaartspel de Kolonisten van Catan kon ik nu echt niet laten liggen. Het was even uitzoeken hoe het precies werkte. Je kent het wel drie keer de regels doorlezen en nog steeds niet door hebben wat er precies moest gebeuren. Een potje spelen werkte beter én wat is het leuheeukk. Ik ben dol op spelletjes en dit is echt heel erg leuk!

Je moet dorpen, steden, straten bouwen en je straten etc beschermen met een ridder. Door bepaalde grondstoffen te sparen kan je deze dingen bouwen. Maar je tegenspeler heeft ook bepaalde grondstoffen nodig én kan je lekker dwars zitten. Echt een aanraders als je van spelletjes houdt waar je een beetje bij moet denken!

Jamie Oliver – Comfort Food

Wij gingen voor Tim zijn moeder even een cadeautje kopen – toevallig ook een kookboek – en ik zag Jamies Comfort Food liggen. Tim wist dat ik deze wilde – en hij is net als ik gek op lekker eten – en kocht het kookboek voor mij als cadeautje, zodat ik lekkere gerechten voor hem kan maken. Ik ben hier echt heel erg blij mee, ga lekker genieten van het maken van heerlijke dingen hieruit én ik weet zeker dat dit een erg goed cadeautje is, waar ik veel gebruik van ga maken. Thanksss ♥♥

Geitenboerderij

Wij gingen lekker een stukje wandelen in het Amsterdamse Bos en daar kwamen wij langs de Geitenboerderij. Als kind ben ik hier enorm vaak geweest én Tim was er helemaal niet bekend mee, dus extra leuk om weer eens te gaan kijken. Ik vind geitjes er enorm lief uitzien en ze kunnen je echt zo grappig aankijken. Het was er lekker druk, heerlijk om te zien hoe al die kindjes genieten van de geitjes.

Weinig energie

Ik weet niet wat er aan de hand is, maar wij hebben beide heel erg weinig energie. In de ochtend voelen we ons al energieloos. Steeds niet echt fit, maar ook niet ziek. Dagenlang hoofdpijn en gewoon zo ontzettend moe. Nergens zin in en gewoon weinig energie. Ik denk zelf dat het gewoon echt nog een dipje is, omdat het best lang niet echt heel erg mooi weer is geweest. Wij hebben even gas teruggedaan en aan ons zelf gedacht, maar nu nog steeds zijn wij (vooral in de weekenden) niet echt vooruit te branden. Wij zijn bezig met het boeken van een weekendje weg, tijd om iets leuks te plannen en daar naar uit te kijken. Daar krijg ik nu al energie van! Gelukkig waren de afgelopen dagen al een stuk beter wat betreft onze energie en het lijkt dat wij wat uit onze ‘dip’ komen!