• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Kruidvat crème douche Passion & Almond

Kruidvat crème douche Passion & Almond

Regelmatig kunnen jullie reviews lezen over douchegels, crèmes of foamgels op Belessa. Ik ben nou éénmaal echt wel een beetje verslaafd aan het testen en uitproberen van nieuwe dingen voor onder de douche. Altijd dezelfde douchegel? Niets voor mij, ik koop gewoon douchegels die ik tegenkom en waar ik erg nieuwsgierig naar ben. De ene keer heb ik er meteen een nieuwe favoriet bij, die ik dan ooit wel weer een keer opnieuw koop, maar ook zit er natuurlijk een risico aan dat je een keer een douchegel niet fijn vindt. Laatst kwam ik in Kruidvat deze twee tegen en sowieso vind ik doucheproducten met amandelgeur/extract heerlijk. De passiebloemgeur wekte mijn nieuwsgierigheid en verdween ook tevens in mijn mandje.

Deze twee douchegels kocht ik bij Kruidvat en ze behoren ook tot het eigen merk van Kruidvat. Ze liggen al wat langer in de winkels, maar ze zijn mij eerder nog niet opgevallen.  De almond-geur is voor mij een bekende geur en ik wist al dat ik deze geur heerlijk zou vinden. De Passion douchecrème heeft mij het meest verrast, wat een heerlijke zoete geur! De beide douchecrème zijn redelijk dik, maar ik heb wel eens dikkere, romigere douchecrèmes gezien dan deze douchecrèmes.

Ondanks dat ik de douchecremès tussen een douchegel en een crème in vind zitten, vind ik de werking van de douchecrèmes wel erg fijn. De douchecremés maken mijn huid erg zacht en drogen mijn huid niet uit. Ik heb er wel eens vaker last van dat als ik wat goedkopere douchecrèmes probeer dat ze mijn droge huid nog meer laten uitdrogen, met een schuurpapier-huidje als gevolg. Daar heb ik met deze twee geen last van gelukkig!

Vooral ben ik een groot fan van de Passion, deze heerlijke passievruchtgeur is echt om op te vreten, hmm!

Er zitten wel een aantal uitdrogende ingrediënten in zoals SL(E)S, parfum en Propylene  Glycol. Er zit 300 ML in een fles.

Deze douchecrèmes kosten per stuk €1,29 en ze zijn te vinden bij Kruidvat.