• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
China Glaze | Pizzazz

China Glaze | Pizzazz

Ik ben gek op de Holiday Joy lakjes van China Glaze en ik heb ook al eerder wat van deze lakken laten zien. Dit lakje stond op  mijn wislist en ik heb het lakje gekregen in mijn pakketje van mijn Santa voor STS 2012. Mijn verslag daarover hebben jullie al kunnen lezen en vandaag dan de swatches van dit prachtige lakje. Lastig lakje om op de foto te zetten, maar zo mooi in het echt. 

Ik vind dit soort glitterlakjes het leukst staan  op een donkere basis en voor de kerstdagen heb ik gekozen om een zwarte crèmelak. Deze combinatie droeg ik op twee kerstdag, toen ik bij mijn schoonouders ging eten. Ik kreeg al complimenten over mijn glitters en ook ik vond de combinatie zeer geslaagd. Mijn camera vind glitters op de foto zetten niet leuk. Ik heb 200 foto´s gemaakt van deze combinatie en ik vind alle foto´s mwah, net niet.  Ik vind het een super leuke combinatie en ik wil méér glitterlakken!

Tags :