China Glaze | Pizzazz

Ik ben gek op de Holiday Joy lakjes van China Glaze en ik heb ook al eerder wat van deze lakken laten zien. Dit lakje stond op  mijn wislist en ik heb het lakje gekregen in mijn pakketje van mijn Santa voor STS 2012. Mijn verslag daarover hebben jullie al kunnen lezen en vandaag dan de swatches van dit prachtige lakje. Lastig lakje om op de foto te zetten, maar zo mooi in het echt. 

Ik vind dit soort glitterlakjes het leukst staan  op een donkere basis en voor de kerstdagen heb ik gekozen om een zwarte crèmelak. Deze combinatie droeg ik op twee kerstdag, toen ik bij mijn schoonouders ging eten. Ik kreeg al complimenten over mijn glitters en ook ik vond de combinatie zeer geslaagd. Mijn camera vind glitters op de foto zetten niet leuk. Ik heb 200 foto´s gemaakt van deze combinatie en ik vind alle foto´s mwah, net niet.  Ik vind het een super leuke combinatie en ik wil méér glitterlakken!

9 Reacties

 1. 1 januari 2013 / 18:14

  Zeker een mooi lakje, maar kan me voorstellen dat hij niet zo fotogeniek is!

  • 1 januari 2013 / 20:16

   Glitterlakjes zijn soms zo lastig op de foto te zetten!

 2. 1 januari 2013 / 21:26

  Ik heb hetzelfde probleem! In het echt super mooi maar niet vast te leggen op de foto! 🙁 Iver zwart vind ik hen trouwens wel mooi! Goede combi

 3. 11 januari 2013 / 13:06

  Mooie combii an yayy for the glitterr! mooi lakje is het!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx