• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
La Fare 1789 – Face Cream

La Fare 1789 – Face Cream

Ik ben altijd heel erg nieuwsgierig naar – voor mij – nieuwe merken. Ik vertelde dit ook al in deze video en dit product wekte door de bijzondere verpakking als snel mijn interesse. La Fare 1789 is een merk uit Frankrijk en wordt sinds kort verkocht bij Secrets by Nature.  De verpakking vind ik echt super leuk en het glazen potje ziet er ook tof uit. Ik heb dit product nu een aantal weken gebruikt en vandaag is het tijd voor de review, van dit super leuk uitziende potje.

1789 Fare in de Provence, het verhaal van een landhuis, een regio, een filosofie van de biologische planten uit deze regio. De kennis hiervan is doorgegeven van generatie op generatie. De Provençaalse Mas is gebouwd in het jaar van de Franse Revolutie in 1789, waar er ook verscheidenheid aan planten vinden. Ook rond het pand bevinden Amandelbomen, Rozemarijn, Tijm, Olijfbomen, Bosbessen en meer. De ingrediënten uit deze streek bevinden ook in de producten van La Fare 1789 en symboliseert deze magische plek.

De verpakking vind ik zoals ik in de intro al zei er heel erg leuk en bijzonder uitzien. De verpakking wekt nieuwsgierigheid op en als ik dit in de winkel zou zien, zou ik het product zeker oppakken om te kijken wat voor product het precies is. De face cream zit wel in een glazen potje, dat vind ik altijd een beetje eng, omdat ik zelf nogal klunzig ben en wel eens wat laat vallen.. Wel vind ik crèmes er altijd veel luxer en mooier uitzien in glazen potjes, dus ik snap de keuze wat betreft het glas wel.

Na de verpakking heel lang bekeken te hebben, heb ik het product opengemaakt. Het product daar gaat het nou eenmaal om en die wilde ik uitgebreid testen. Het is dus een face cream met ingrediënten als shea boter, almond, camille en thijm. Stuk voor stuk hele fijne en natuurlijke ingrediënten. De  crème klinkt door de ingrediënten als een milde crème en dat vind ik nu al fijn. Ik heb namelijk wel een gevoelig huidje en als ik van die fijne ingrediënten zie word ik al blij.

De geur is heel erg zacht en boterachtig. De geur is niet sterk aanwezig en dat vind ik erg prettig voor een dagcrème. De crème trekt heel erg snel in en je hebt maar weinig nodig van deze crème. Heerlijk dat de crème zo snel in je huid trekt. Ik heb deze crème de laatste twee weken iedere dag gebruikt en mijn huid reageert er heel erg goed op. De crème is ideaal voor gevoeilige huidjes, voelt niet zwaar aan en geeft mijn huid de juiste voeding.

Kijk nou toch, wat een geweldig leuk potje!

Conclusie:

Ik vind het heel erg leuk om op deze positieve manier kennis te mogen maken met La Fare 1789. Ik ben erg nieuwsgierig naar de andere producten uit de collectie. Ik vind het de verpakking echt geweldig, het is alleen opletten met glazen potje in mijn badkamer. De crème trekt voordat je het weet in je huid in en je huid voelt meteen ontzettend aan. De geur is redelijk neutraal en de crème is ideaal voor dagelijks gebruik. Mijn huid reageert er erg goed op en ik heb de afgelopen twee weken geen last van onzuiverheden gehad.

De crème kost €16,99, wat ik nog een redelijke prijs vind voor een goede dagcrème. De La Fare 1789 Face Cream is te koop bij de webshop Secrets by Nature.

Tags :