• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Lady Speedstick + online bestellen op Speedstick

Lady Speedstick + online bestellen op Speedstick

De Lady Speedstick is misschien wel de deodorant waar misschien het meeste overgeschreven is? Ik had tot op heden deze deodorants nog nooit uitgeprobeerd, omdat er niet zo makkelijk aan te komen was. Ik zou de deodorants natuurlijk kunnen bestellen via E-bay bijvoorbeeld, maar ik had het eigenlijk nog nooit gedaan. Ik heb vorige maand kennis gemaakt met de Lady Speedsticks én ze zijn nu ook verkrijgbaar via een Nederlandse webshop. Volgende stap? Gewoon verkrijgbaar zijn bij de drogist in iedere woonplaats. Dat zou nog eens handig zijn. De eerste stap is er in ieder geval én ik vind de Lady Speedstick nu al de beste deodorant óóit. Heel wat pluspunten voor deze deo’s!

Ik was eigenlijk altijd een beetje sceptisch over deze deodorants, ook al liepen een heleboel mensen ermee weg. 24 uur protection? Hmm ik moet daar eigenlijk altijd een beetje van lachen, want de meeste deo’s werken toch maar gewoon 8 tot 12 uur? Ik had te horen gekregen dat de Speed Sticks verkocht werden via een Nederlandse webshop en ik greep gelijk mijn kans om de Lady Speedstick te gaan uitproberen. Ik bestelde twee varianten, namelijk de Shower Fresh en de Teen Spirit Pink Crush.

Ik zweet best wel snel vind ik zelf. Een deodorant houdt het bij mij niet de hele dag vol en voor een fris gevoel spuit ik altijd gedurende dag even bij. Vooral in synthetische stoffen zweet ik heel erg snel en die noem ik dan ook niet voor niets zweetstofjes. Dat zijn vaak van die leuke gekleurde blousjes, maar waar ik al in zweet als ik alleen de trap af ben gelopen in mijn huis. Tijd om eens iets anders te proberen en na alle lovende berichten over de Lady Speedsticks wilde ik dat ook wel eens proberen.

De lady speedstick komt in een leuke gekleurde verpakking. Ik verwacht geen chique verpakking van een deodorant en ik vind het ook niet nodig. Deze deodorant is in een stickvorm die je door het draai mechanisme dus omhoog kan laten draaien. De verpakking vind ik er erg leuk uitzien en lekker opvallend. Je hoeft niet lang te graaien in je toilettas naar deze deodorant.

De Lady Speedstick in Shower Fresh was de eerste Lady Speedstick die ik heb geprobeerd. Een lekkere, frisse geur komt er van deze stick af. De stick vind ik wel wat hard in gebruik voor mijn gevoelige oksels en vooral na het scheren, mocht van mij de stick wel iets zachter zijn.

De Pink Crush deodorant is heel stuk zoeter dan de frisse Shower Fresh. Ik vind hem zelf wat te zoet en meisjesachtig. Ik heb zelf liever een frisse, wat natuurlijke geur dan een hele zoete geur. Ik denk dat deze Lady Speedstick in Pink Crush, toch meer voor highschoolmusical-meisjes hihi.

Werking

Dan natuurlijk het belangrijkste na de geur van de producten. Zowel de Shower Fresh Invisible Dry als de Pink Crush werken echt super super goed. Ik heb nog nooit een deodorant geprobeerd die zo goed werkt als de Lady Speedstick. Ik heb deze deodorants nu ruim een maand getest en ik vind ze geweldig. Ik zweet helemaal niet meer als ik de Lady Speedstick gebruik. Ik kan werken, dansen, springen, fietsen, hardlopen en noem het maar op – en dat zelfs allemaal in synthetische stoffen én nog ruik in de Lady Speedstick. Ik vind de Pink Crush niet mijn geur, veel te zoet en meisjesachtig en ik houd gewoon meer van frisse, natuurlijke geuren vandaar dat mijn voorkeur gewoon uitgaat naar Shower Fresh deodorant.

Conclusie

Ik vind het echt geweldig dat de Lady Speedsticks te bestellen zijn op de webshop Speedstick.nl. De verkrijgbaarheid is veel makkelijker nu en je hoeft geen risico’s te lopen door speedsticks te gaan bestellen via het internet. De speedsticks zijn niet goedkoop dus dat is wel iets wat je ervoor over moet hebben. Ik kan je wel vertellen dat je echt heel lang doet met een speedstick (zeker een paar maanden), dus dan vind ik de prijs nog wel te doen. De werking van de Lady Speedsticks is echt geweldig! Ik zweet echt niet meer als ik deze deodorant gebruik en het maakt niet uit wat ik doe, of wat ik aan heb. Heerlijk zo’n fris en zeker gevoel, dat je gewoon niet zweet. Ik heb altijd een spuitbus deodorant in mijn tas zitten, maar ik heb deze deodorant al een maand niet bij gespoten gedurende de dag. Normaal gesproken doe ik dat eigenlijk altijd wel. De Showerfresh heeft mijn voorkeur, omdat ik de geur lekker fris vindt. De Pink Crush is meer een meisjesachtige, zoete geur en meer geschikt voor tienermeisjes vind ik.

De lady speedsticks kosten €4,99 per stuk en daarbij komen er nog verzendkosten bij.  De verzendkosten voor 1 of 2 speedsticks zijn €2,95. Hoe meer je besteld hoe hoger de verzendkosten worden. De verzendkosten zijn maximaal €6,95.

Pluspunten

De werking van deze Lady Speedstick is super
Eindelijk verkrijgbaar bij een Nederlandse webshop

Minpunten

8 euro voor een deodorant (met verzendkosten) is toch nog best veel

Ben jij al bekend met de Lady Speedsticks?

Tags: