• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Lekkere warme najaars-jassen

Lekkere warme najaars-jassen

Heb jij al een mooie nieuwe jas uitgezocht voor het najaar? Wij kunnen nu niet meer om het najaar heen, want volgende week is het al zover. Het wordt ook een flink stuk kouder en de najaarskleding kan weer onder het stof vandaan gehaald worden. De zomertopjes, shortjes en luchtige jurkjes kunnen weer voor maanden opgeborgen worden. Wanneer je kledingkast weer is opgeruimd, wordt het natuurlijk tijd voor nieuwe najaarsitems. Mooie nieuwe truien, broeken en natuurlijk niet te ontbreken een lekkere warme jas. Op otto.nl zijn hele mooie warme jassen, in diverse modellen te vinden. Ga je dit jaar voor een korte jas, of een mooie jas van wolmix? Of ga je misschien wel voor een parka, of een stoer donsjack?

Ik ben zelf nooit van de korte jassen. Brrr, als ik dan op de fiets stap is mijn rug helemaal bloot en ik kan dat in het najaar niet gebruiken, daar is het mij veel te koud voor. Ik ben meer van de lekkere warme, half lange jassen, die je lekker tot je kin dicht kan ritsen of knopen en er nog een lekkere dikke sjaal bij kan om doen. Ik ben een echte koukleum en ik kies graag voor een lekkere warme jas.

De jassen met de leren (gequilte) mouwen zijn nog steeds helemaal in deze herfst. Graag zou ik nog zo’n exemplaar aan mijn kast willen toevoegen. Daarnaast vind ik een leger groene parka ook helemaal het einde, of een mooie lange boucle jas.

Overigens vind ik het ook fijn, als het nog niet heel erg koud is, om een leren jasje te dragen met daarover een lekkere warme poncho. Dan is het geheel toch net even weer wat warmer.

Op OTTO zijn hele mooie jassen te vinden, in verschillende prijsklasses, rekening houden met iedereen zijn portemonnee. Heb jij een mooie najaars-jas op het oog?