• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Leuke muziekjes voor onderweg met De Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker

Leuke muziekjes voor onderweg met De Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker

Ik ben iemand die wel van gadgets houd en toen ik de De Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker ontving was ik dan ook super blij. Ik ben dol op muziek, maar het moet wel goed klinken. De kwaliteit vind ik dan ook heel erg belangrijk. De Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker is verkrijgbaar in zwart en in wit met mint! Ik ben heel erg blij met deze speaker én het leuke is dat jullie hem nu met maar liefst 50%(!!) korting kunnen bestellen. Leuke muziekjes voor onderweg met de De Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker en deze speaker ziet er ook nog eens leuk uit toch? Ik vind vooral de witte / mintkleurige versie erg leuk. En het leuke aan deze speaker is dat die ook nog waterproof is, dus je kan ook lekker mee galmen onder de douche met je favomuziek (of je buren het leuk vinden is een tweede..) en een lekkere lange playlist maken. Kom maar op met die leuke, zomerse muziek om nog heel even het zomergevoel vast te houden..

De Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker

Specifacties:

De Bluetooth speaker is uitgerust met Bluetooth 4.0 en heeft een bereik van 10 tot 15 meter. Op de Bluetooth speaker van Nude zit ook een 3,5 mm AUX ingang voor als u muziek wilt afspelen van een apparaat waar geen bluetooth opzit. De batterij van de Nude Audio Move S Bluetooth speaker is een Lithium Ion batterij. De batterij zorgt er voor dat u tot wel 8 uur lang muziek kunt afspelen. De Bluetooth speaker geeft een super geluid met een sterke bass (85 Decibel bij 100 Hz). De Nude audio Move Super M Bluetooth speaker is geschikt voor ieder apparaat waar u muziek op hebt staan. Is dit apparaat uitgerust met bluetooth dan kunt u draadloos uw muziek afspelen via de bluetooth speaker. Is dit niet het geval, geen probleem! De Nude audio Move Super M Bluetooth speaker is namelijk uitgerust met een 3,5 mm AUX ingang om uw muziek af te spelen op de bluetooth speaker door middel van een kabel.

Uiterlijk

De speaker vind ik heel erg leuk uitzien en het is met rubber afgewerkt zodat het tegen een stootje kan, je het toch snel meeneemt ergens heen en ik vind het er tevens heel erg leuk uitzien. De speaker ligt goed in de hand én je legt hem makkelijk ergens neer, of stopt hem in je tas.

Makkelijk mee te nemen

Ik vind het prettig dat ik de speaker lekker mee in de tuin kan nemen, want het geluid is ideaal en ik vind dat de speaker nog best hard kan! Ideaal is het ook om de speaker mee te nemen op vakantie, zodat als je lekker in je hotel zit naar fijne muziek kan luisteren of als je lekker een dagje weggaat. De bluettoothfunctie werkt ontzettend makkelijk en je kan heel erg makkelijk je tablet of je telefoon met bluetooth linken, waardoor er al snel heerlijke muziek uit de speaker komt.

Ik ben echt dol op dit soort leuk uitziende gadgets, die ook nog heel erg goed werken. Als ik op vakantie ga of een dagje wegga, is deze speaker één van de eerste dingen die ik inpak. Super handig én het geluid is echt top!

Naast deze gadget, zou ik heel erg graag nog een nieuwe telefoon willen. De camera van mijn oude telefoon wordt dramatisch en een nieuwe telefoon moet ik binnenkort maar eens uitzoeken, met bijbehorend leuk telefoonhoesje. Ik twijfel over de leuke nieuwe telefoon van Samsung én ook daarbij hoort een mooie verzameling Galaxy S6 Edge Plus hoesjes. Ik wissel graag af met hoesjes en het valt mij op dat de keuze echt al enorm is. Toch tijd om mijn oude telefoon in te ruilen, nieuwe handige opladers erbij te kiezen én dan kan ik weer een paar jaar vooruit met m’n telefoon. Tijd om nog even verder te dromen van een nieuwe telefoon, want eerst geniet ik nog even van deze nieuwe gadget.