• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Lady’s Secret Inlegzooltjes voor hakken

Lady’s Secret Inlegzooltjes voor hakken

Ik ben echt geen heldin op hakken, totaal niet zelfs. 8 van de 10 keer heb ik denk ik platte schoenen aan en zelfs regelmatig nog een paar fijne sneakers. Ik vind hakken met een normaal aantal centimeter aan hak, echt prachtig, maar of ik het lekker vind lopen? Nee, ik vind het totaal niet lekker lopen en wanneer ik ooit eens een paar hakken aan heb, dan stop ik vaak toch maar een paar simpele zwarte ballerina’s in mijn tas. Ik krijg gewoon ontzettend last van mijn tenen, of mijn hiel als ik op hakken loop. Daarnaast heb ik ook niet een hele sterke rug, want als ik op hakken loop voel ik het vaak in mijn rug.Toen ik onlangs een mailtje in mijn inbox aantrof, of ik wat inlegzooltjes van het merk Lady’s Secret wilde proberen? Dat wilde ik wel, want ik was erg benieuwd of inlegzooltjes voor wat verlichting zorgen tijdens een avondje uitgaan op hakken? Ik ging de uitdaging aan en ik besloot mijn hakken wat vaker tevoorschijn te halen om deze inlegzooltjes goed te kunnen testen. 

De eerste dagen moest ik flink wennen om zo vaak op hakken te lopen. Ik trek af en toe wel een paar hakken aan in het weekend, of als ik naar een feestje ga. Ik heb eerst een paar dagen geprobeerd om op hakken te lopen, zonder de inlegzooltjes van Lady’s Secret. Oh my.. wat een pijn krijg ik toch van het lopen op hakken. Vooral op pumps kan ik echt niet lopen. Sleehakken, of hakken onder mijn laarsjes daar heb ik eigenlijk weinig last van. Ik besloot daarom de zooltjes te proberen in mijn pumps. De zooltjes van Lady’s Secret zijn te koop bij de webshop Dresses Only.

Ik heb beide zooltjes een paar weken getest en ik kan wel zeggen dat ik daardoor een goede conclusie heb kunnen maken tussen met of zonder zooltjes in mijn pumps.

De zooltjes zijn verkrijgbaar bij de webshop Dresses Only. Ik heb twee zooltjes mogen testen namelijk de No Crash en No Scratch!

No Crash zooltjes: Deze zachte en ultradunne inlegzooltjes in verschillende kleuren (ik heb de zwarte) zijn van alle markten thuis en maken een einde aan pijnlijke voeten wanneer je op hakken loopt. Ze voorkomen het schuiven van de voet in de schoen, dempen de schok tijdens het lopen, houden je voeten droog en bevorderen zo het draagcomfort en voorkomen blaren. Draag ze in combinatie met panty’s, sokken of met blote voet en in pumps of laarsjes. Deze zool past in elke schoen en is te bevestigen via de dubbelzijde plaktape aan de onderzijde. Ook verwijder je ‘m weer eenvoudig.

Prijs €11,95.

Antislipzooltje in de kleur caramel dat je aanbrengt onder de bal van de voet. Daarmee voorkom je dat je voet uit een sandaaltje glipt of je tenen over rand raken. Het open celmateriaal voorkomt daarnaast dat je voeten nat worden. Je kan ze dragen in pumps met open tenen, sandalen en slippertjes. Uitglijden op je schoenen is verleden tijd!

Prijs €7,95.

Conclusie: Ik heb een paar weken de zooltjes vergeleken met elkaar en vergeleken met het verschil met of zonder zooltjes. Ik vond het eerst wel wat suf om zooltjes in mijn schoenen te doen. Alleen ik ben blij dat ik er over nagedacht heb, dat zooltjes juist voor een heleboel verlichting konden zorgen. Vooral de No Crash (langwerpige zooltje) vind ik heel erg fijn en ik merk dat mijn voeten zeker wat minder pijnlijk zijn dan als zonder zooltjes de hele dag op hakken moet lopen. Ook heb ik geen blaren meer gekregen doordat mijn voeten niet continu dat kleine stukje glijden, waardoor het ontzettend gaat schuren bij mijn hiel, of op de bovenkant van voet. Het no scratch zooltje werkt ook goed, alleen vind ik het No Crash zooltje net even wat fijner. Die houdt het glijden en schuren nog beter tegen, doordat het zooltje over de hele schoen zit, in plaats van aan de voorkant.

Of ik het een hele dag op hakken uit kan houden, nee dat niet, want ik krijg alsnog na een lange tijd lopen, wel last van mijn rug. Ik kan het zeker lang volhouden, omdat de demping ook wat beter is, zodat het niet continu een ‘klap in mijn rug is’. Ik ben zeker tevreden!

Tags: