• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Lifestyle | DIY Kaarsenplateau in herfst-sferen

Lifestyle | DIY Kaarsenplateau in herfst-sferen

Ik kreeg laatst een paar vragen over de plateau’s die ik maak met kaarsen, oliebranders, accessoires en seizoensgebonden decoratieartikelen. Ik kan urenlang rond struinen om overal verschillende soorten seizoensgebonden accessoires vandaan te halen. Ik heb even een kort filmpje opgenomen, hoe ik zo’n blad precies maak. Ik doe het eigenlijk nooit op een standaard manier, ik ‘gooi’ er eigenlijk gewoon van alles op wat ik op dat moment gezellig vind. Een paar weken/maanden later gooi ik de boel weer om en ik richt mij dan eigenlijk altijd op het seizoen van het moment.  Momenteel dus in de herfst-sferen het kaarsenplateau en over een paar weken gooi ik het dan weer om richting de winter/kerst-sferen.

Je hoeft dus echt niet opzoek te gaan naar al deze dingen die ik hiervoor heb gebruikt, maar maak er gewoon je eigen blad van, in je eigen smaak en stijl. Ik ben zelf nogal van de kleuren, dus ik probeer 9 van de 10 keer ook wat kleur toe te voegen aan mijn blad. Dat is in de herfst dan niet zo moeilijk, met al die mooie warme kleuren van pompoenen, bomen en bladeren.

De meeste items die je hier ziet komen van de Xenos, Big Bazar en de Soy Scents kerstman op de brander komt van Shop by Thessa.

Misschien kan je dit artikel, of het extra filmpje gebruiken ter inspiratie, of vind je het gewoon leuk om te zien hoe ik mijn huis inricht? Dat kan natuurlijk allemaal en ik vind het erg leuk als er dat soort vragen komen, of ik eens wil laten zien hoe ik iets doe/ of inricht in mijn huis. Ik ben heel wat uren bezig met de inrichten, aankleding en het gezellig maken van mijn appartement.

Ik kreeg al de vraag op Instagram of Simba van de frutsels afblijft. Simba komt er niet aan, want de plateau’s staan op tafels en ik wil niet dat Simba op de tafels zit/loopt of ligt.

Tags: