• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Lifestyle
Yankee Candles Votives Autumn/Winter

Yankee Candles Votives Autumn/Winter

Al eerder hebben jullie mijn blog kunnen lezen over de overheerlijke tarts van Yankee Candles. De geuren zijn echt té heerlijk gewoon, het liefst gooi ik alle geuren die er zijn in mijn digitale mandje. Zoals jullie misschien al in mijn Photodiary of op Instagram gezien hadden, is dat ik nog meer producten van Yankee Candles heb besteld bij de webshop Sensational Home. Ik heb de kleine kaarsjes, de zogeheten votives ook besteld om te kijken welke geuren ik daar ontzettend lekker van vind. Graag zou ik ook nog een jar (kaars) in huis willen hebben, want die ogen zo ontzettend mooi. Ik wil alleen nog geen jar bestellen, als ik niet zeker weet of ik een geur lekker vind. Votives zijn daarom een mooie oplossing! 

Cinnamon Stick: Het kruid van het leven. Er is een geruststellend gevoel van thuis in de hartige aroma van kaneel. Ik houd echt van kaneel, dus deze is een grote favoriet!

Vanilla Cupcake: De rijke, romige aroma van vanille cupcakes met een vleugje citroen en veel botercreme. Hmm, cupcake in een kaarsje!

Sparkling Snow: De scherpe, natuurlijke frisse geur van glimmende, met sneeuw bedekte dennen met hints van patchouli en fruit. Deze geur vond ik heel erg subtiel, iets te subtiel voor mij! De patchouli mocht van mij nog wel wat meer aanwezig zijn!

Cherries on Snow: Een betoverende, sprankelende mix van lichte, sappige kersen met zoete amandelen en een ijzige frisheid. Ondanks dat ik niet fan ben van zoete fruitgeuren, vind ik de Cherries on Snow heerlijk! Een frisse kersengeur, maar ook een tikje warm door de combinatie met de amandelen.

Christmas Tree: Het lijkt of je zelf in de sneeuw loopt om die speciale boom te vinden … verse, vertrouwde dennen met heldere eucalyptus. Een heerlijke dennengeur en de eucalyptus erdoorheen maakt de Christmas Tree erg bijzonder.

De votives zijn speciaal gemaakt om uit te proberen voordat je een grote kaars (jar) aanschaft. Ook kun je deze leuke schattige kaarsjes gewoon proberen, als je het leuk vindt om verschillende geuren te testen. Ik vind de votives erg schattig ogen tussen mijn kaarsenhouders. De votive brandt ongeveer zo’n 15 uur, net mooi om een geur te testen. Al vind ik dat je ook prima de geur kunt testen met een tart. Ik weet binnen een paar minuten al of het mijn geur is of niet!

De Votives zijn net als de tarts te koop bij Sensational Home en ze kosten €2,50 per stuk. De Votives worden verzonden met pakketpost en deze kosten zijn €5,75 per stuk. De Votives kunnen niet worden verzonden met de brievenbuspost, de tarts daarentegen wel.

Ik ben helemaal verliefd op de Vanilla Cupcake, Christmas Tree en Cherries on Snow. De geur van kaneel ken ik natuurlijk allang, maar ook deze votive heb ik met heel veel plezier gebrand. Ik heb wel alweer een wishlist van nieuwe geuren gemaakt en ik ben erg nieuwsgierig naar November Rain, Midsummer’s Night, Black Coconut, Snow in Love & Happy Christmas. Eerst maar even mijn voorraadje opmaken en ik weet zeker dat ik voor het eind van het jaar nog wat geuren bestel 😉

Tags: