• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Food
Simpele kaas- en kaneelstengels

Simpele kaas- en kaneelstengels

Ik had laatst wat restjes bladerdeeg over (ontdooid) en ik vond het zonde om het weg te gooien. Het was een regenachtige dag en ik verveelde mij eigenlijk een beetje, dus ik ging maar eens bedenken wat ik ermee ging maken. Ik maak graag bladerdeeghapjes met gehakt of met spinazie/feta, maar daar was het weer te weinig voor. Ook had ik de ingrediënten niet en moest ik door de regen naar de winkel.. Ik besloot er kaas- en kaneelstengels van te maken, simpel en vooral de kaasstengels vind ik erg lekker. Ik had de stengels nog nooit met kaneel gemaakt, maar met oog op de herfst vond ik het wel erg leuk om uit te proberen. Dus heb je wel eens bladerdeeg over, omdat je bijvoorbeeld een hartig taartje hebt gemaakt? Maak dan met de left overs, heerlijke kaas- en of kaneelstengels! 

Snijd de ontdooide bladerdeegplakken in reepjes en smeer de reepjes bladerdeeg in met geklutst ei en strooien maar met de kaas, of met de kaneel! Super simpel dus en een recept kan je het niet eens noemen, het is gewoon meer iets wat ik graag met jullie wil delen. Ik vind het ook erg zonde om leftovers weg te gooien en daar doe ik dan graag iets mee.