• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Nieuwe producten Bourjois /Color Edition 24H

Nieuwe producten Bourjois /Color Edition 24H

De maand november gaat alweer richting het einde en de feestcollecties van diverse merken blijven de winkels instromen. Ieder merk haalt natuurlijk het beste uit de kast voor de winter/feestdagen en ook Bourjois is van de partij! Deze kerst laat Bourjois de magie van wintersprookjes herleven. Bourjois heeft een prachtige collectie samengesteld met bekende producten, waar nieuwe kleuren uit van zijn gebracht voor de winter van 2013, maar ook een geheel nieuw product!
Ik was het meest nieuwsgierig naar de nieuwe generatie créme poeder textuur verrijkt met het oogschaduwgamma van Bourjois. Créme die veranderd in een zijdezacht poeder, welke perfect smelt door contact met de huid? Op de persdag had ik er al even kennis mee mogen maken, maar dat moest natuurlijk uitgebreid getest worden. Crème oogschaduws, blushes? Ik heb er helemaal niets mee, dus ik was erg benieuwd of dit makkelijker is aan te brengen op de ogen. Makkelijkheid daar houd ik van, als het mij te moeilijk wordt, of ik moet teveel handelingen uitvoeren haak ik al snel af.

De verpakking van de Color Edition 24h oogschaduws ziet er prima uit. Ze doen mij denken aan de Color Tattoo’s van Maybelline. De oogsschaduw biedt vanaf het eerste laagje een metallic finish, een mooie intense kleur met geweldige pigmentatie en de oogschaduw blijft ook nog eens 24h zitten volgens de berichten van Bourjois.

De oogschaduws komen in zes feestelijke kleuren.

bleu ténébreux (06), ór Désir (02) en merveille d’Argent (06) oogschaduwkleuren en voor de lippen Color Boost Plum Russian (06). Wauw wat een pigment komen er van de oogschaduws af en een prachtige metallic finish, perfect voor de feestdagen. Op Plum Russian ben ik echt helemaal verliefd, wauw wat een mooie plum kleur!

Ik moest echt wel wennen met het aanbrengen van deze oogschaduws. De oogschaduws hebben namelijk eerst een crème finish, maar zodra de oogschaduw in contact komt met de huid, verandert de oogschaduw in een poedervorm. De transformatie van de oogschaduw vind ik wel erg leuk om te zien. Moet ik deze oogschaduw met mijn vingers aanbrengen, of met kwasten? Ik heb heb het allebei geprobeerd, maar met een kwast aanbrengen vond ik makkelijker. Toch is het echt wennen met het aanbrengen en het verdelen van de oogschaduws.  Deze look is het geworden!

De ColorBoost in Plum Russian is een mooie paarse/plum kleur. Ik ben gek op de plum/paarsige kleuren voor de herfst. Wel vind ik deze plum tint, niet in combinatie staan met de oogschaduwlook. Ik vind de kleuren los van elkaar prachtig, maar niet als gehele look voor de feestdagen.

Een prachtige plumtint die zeker een paar uur blijft zitten. Na het eten moet je de kleur wel even bijwerken!

Deze zilveren kleur doet mij erg denken aan de nagellak voor de feestdagen van GOSH , dus ook deze lak van Bourjois vind ik prachtig, maar niet echt vernieuwend. It’s raining stars is wel een top naam voor het nagellakje en de lak is super snel droog, dat vind ik een groot pluspunt. Drie laagjes heeft deze lak nodig voor dit resultaat.

Conclusie: Ik moest heel erg wennen aan de nieuwe oogschaduws van Bourjois, omdat deze dus van een crème finish naar een poedervariant transformeren. Ik was zoekende hoe ik deze oogschaduws het beste kon aanbrengen op mijn oogleden en ik vind dat het redelijk gelukt is. Met een kwast aanbrengen vind ik persoonlijk het makkelijkste. De kleuren en het pigment zijn echt top! Plum Russian is echt een pareltje en deze heb ik al heel wat uren gedragen. It’s Raining Stars vind ik een mooi lakje, maar doordat ik al een lakje in mijn bezit heb, die ik toevallig ook pas getest heb, vind ik It’s Raining Stars niet zo vernieuwend. Wel vind ik de nagellak super snel droog!

24H Color Edition Oogschaduws €11,99 per stuk
Color Boost  €9,99 per stuk
1 sec vernis nagellak €8,49 per stuk

De Color 24H collectie is vanaf 25 november verkrijgbaar bij parfumerieën en drogisterijen.

Wat vind jij van de Color 24H collectie? Heb je iets gezien waarvoor je naar de winkel gaat als de collectie verkrijgbaar is?

Tags: