• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Turn up the volume met de Batiste XXL volume droogshampoo

Turn up the volume met de Batiste XXL volume droogshampoo

Heb je net als ik futloos haar wat al heel snel slap langs je gezicht naar beneden valt? Dan is het tijd om even goed in je stoel te gaan zitten, want Batiste heeft daar dé oplossing voor. Ik heb namelijk éindelijk iets gevonden, waar zelfs mijn slappe, dunne, futloze lokken, omgetoverd worden tot fabulous, big en bouncy haar, woehoe! Super simpel volume creeren in je slappe, saaie lokken met de XXL volume droogshampoo van Batiste. 

Ik ben eigenlijk nooit echt fan van droogshampoo’s, want ik was mijn haar toch liever gewoon onder de douche. Ik heb namelijk zelf het idee dat het dan veel schoner en fris oogt, dan dat ik met een spray in de weer ga voor een ‘schoon gevoel’. De droogshampoo’s van Batiste had ik nog nooit geprobeerd en toen ik hoorde dat er een XXL volume droogshampoo was uitgebracht, moest ik deze wél proberen. XXL volume daar was mijn haar namelijk nog opzoek naar.

Turn up the volume voor de ultieme volume boost met XXL volume van Batiste. De droogshampoo geeft volume en versteviging aan saai, futloos haar zonder de lokken te verzwaren. Met XXL volume heb je binnen een mum van tijd een geweldige glamourlook. Daarnaast zorgt Batiste er ook voor om een heerlijk schoon gevoel tussen de wasbeurten door, vette haarwortels krijgen geen kans. Batiste is snel en makkelijk in gebruik. Schud de fles voor gebruik en houd de spuitdop ongeveer 30 cm bij je haar vandaan en spray de droogshampoo op de haarwortels. Masseer het haar met de vingertoppen, borstel het door en breng het in je favoriete model.

Ik heb wat droogshampoo van een afstandje in mijn haar gespoten en ik moet zeggen dat ik wel erg moest wennen aan de geur. De geur is het begin nogal chemisch, later komt er wel een zoetere geur vrij, maar ik moest er wel enorm aan wennen brrr. Ik heb na het gebruik van de droogshampoo mijn haren doorgekamd en in model gebracht met mijn handen. Mijn haar voelt wel iets stugger/droger aan door het gebruik van de droogshampoo, maar woooow wat een volume! Het volume is er erg makkelijk in te ‘kneden’. Aan de geur wen ik langzamerhand wel, de werking van de XXL volume droogshampoo is in ieder geval super. Een mooie volle haarbos vol volume!

Tags: