• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Leuke producten van Hebbers.nl

Leuke producten van Hebbers.nl

Laatst vond ik een heel erg leuk mailtje in m’n inbox voor een samenwerking. Ik vind het altijd leuk als er moeite wordt genomen om een leuk en enthousiast mailtje op te stellen, dan ben ik al snel om. Ik werd benaderd door de Linda van de webshop Hebbers. Ik kreeg de kans om een paar producten te bestellen en dat leek mij echt heel erg leuk! Ik zag allemaal hele leuke, zelfgemaakte artikelen en ik zag veel unieke dingen in de webshop staan.

Ik koos al snel wat leuke items uit en ik vond het nog lastig om wat uit te zoeken. Lastig omdat er zoveel keus was en ik vond heel veel dingen leuk. Ik zag ook een aantal dingen met een kat erop en ik als kattenliefhebber zag dat natuurlijk meteen.

Ik zag heel veel leuke kaartjes en washi-tapes! Ik koos een aantal dingen uit en mijn bestelling kwam binnen enkele dagen binnen nadat wij wat heen en weer hadden gemaild over de samenwerking. M’n gekozen producten kwamen snel binnen en de producten waren heel erg leuk verpakt. Groot pluspunt als er aandacht wordt besteed aan de verpakking.

Kortingscode

Ik heb ook nog een leuke kortingscode voor jullie! Als jullie met afrekenen de code ‘Belessa’ invoeren, dan krijgen jullie 10 % korting op alles! De kortingscode geldt vanaf vandaag en dan een maand lang!

Ik zou zeggen neem een kijkje in deze leuke webshop! Ik ben heel erg blij met deze producten. Het allergelukkigst ben ik met m’n katten notitieboekje haha, die past heel erg goed bij mij! Thanks Linda voor deze producten en heel veel succes met je webshop!