l’Occitane Shea Butter en Spring Cherry handcrème

Onlangs konden jullie kans maken en jullie maken nog steeds kans om een handcrème te winnen van l’Occitane. Ik geef drie handcrèmes weg van dit prachtige merk. Tijd om twee nieuwe favorieten van dit merk aan jullie te laten zien. De heerlijk shea butter met honing en de nieuwe Spring Cherry handcrème. 

Deze nieuwe beperkte oplage van onze ultra-voedende shea boter is verrijkt met extracten van honing, om de lippen de beschermen, herstellen en subtiel te parfumeren. Deze losse verpakking is ideaal om uw lippen zo vaak als nodig te verzorgen. De lipcream voedt de lippen erg goed en de velletjes van de kou zijn zo verdwenen met deze lipcream met voedende bestanddelen.

De shea boter is een natuurlijke schoonheidsbalsem die gebruikt wordt door vrouwen uit Sub-Saharisch Afrika. Sinds de jaren 1980, heeft L’OCCITANE een duurzame en rechtvaardige partnerschap opgebouwd met Burkinese vrouwen om het te produceren. Om dit engagement voort te zetten, bevordert de L’OCCITANE Stichting de economische emancipatie van vrouwen in Burkina Faso door alfabetiseringsprojecten en vrouwelijk ondernemerschap te ondersteunen.

Dit product kan ook worden gebruikt voor andere droge plekken, of voor plekken die bijvoorbeeld door de zon verbrand zijn. De shea boter heeft een kalmerende werking en zorgt er onder andere ook voor dat je huid afkoelt/kalmeert. Deze shea boter helpt ook ontzettend goed op mijn droge exceem plekken.

In het begin voelt de shea boter nogal hard aan, maar met de tijd wordt de boter zachter en is het beter aan te brengen op de plekken waar het hard nodig is. Ik heb het potje gelijk in mijn tas gestopt, echt een heerlijk product en ook nog eens te gebruiken voor meerdere doeleinden.

Ingrediënten: Shea boter, honing-extract en subtiele hypoallergene geur van honing

De prijs voor een potje met 8ML is €7,00 en is alleen te verkrijgen via het internet.

De handcrèmes van l’Occitane zijn dus een groot favoriet bij mij! Ik heb al meerdere handcrèmes van dit merk getest en mijn favoriet is de shea butter handcrème. Deze handcrème komt in dezelfde verpakking en je moet er even een handigheid in vinden om de verpakking makkelijk te openen. Niet iedereen vindt de verpakking even handig, maar ik vind het geen nadeel om niet één van de fijne handcrèmes te testen.

De officiële naam van deze handcrèmes is Crème Mains Cerisier aux Papillons, dat klinkt mysterieus toch?

Het zuiden van Frankrijk is wereldwijd bekend om zijn royale natuur en zijn succesvolle oogsten. De schoonheid van de kersenboom en de vlinders die van bloem tot bloem fladderen symboliseert deze Provençaalse kwaliteiten.

De innovatieve formule van onze Spring Cherry handcrème heeft een licht schuimende textuur. Deze crème bevat sheaboter om de handen te hydrateren en te voeden, en ze zacht en soepel achter te laten. Het extract van Luberon kersen parfumeert zacht de handen met een frisse en bloemige geur..

De frisse en bloemige geur ruik ik zeker wanneer ik mijn handen in heb gesmeerd met deze Spring Cherry handcrème. Ik vind de geur erg fris en ik krijg er meteen een voorjaarsgevoel van. Doordat er in deze crème ook sheaboter aan toegevoegd is, vind ik de werking net zo fijn als die van de gewone shea boter lijn. Deze handcrème ruikt net een tikje specialer en frisser.

Ingrediënten: Extract van Luberon kersen, sheaboter en glycerine

De Spring Cherry handcrème kost €7,00 en is te verkrijgen via de site en via de bekende verkooppunten.

Wil je meer lezen over het merk en het ontstaan van l’Occitane? Neem dan eens een kijkje op de site.

9 Reacties

 1. 18 februari 2013 / 07:15

  Wat een leuke producten! Ze klinken allebei erg goed 🙂

 2. 18 februari 2013 / 07:44

  Ooh klinkt goed, leuke verpakking 😀 x

 3. 18 februari 2013 / 08:14

  De tube ziet er wel erg mooi ui:) Lijken me heel fijne producten.

 4. 18 februari 2013 / 09:31

  Die producten klinken heel fijn, vooral de handcreme eigenlijk! De geur zou ik eerst moeten ruiken, want soms kan mijn neus echt niet tegen dat cherry geurtje 🙁

 5. 18 februari 2013 / 10:52

  Hmmm die shea butter lijkt mij echt de-li-ci-ous!! <3

 6. 18 februari 2013 / 11:28

  Ik heb de shea handcreme, die vind ik heel fijn maar deze lijkt me ook heel erg fijn!!

 7. 18 februari 2013 / 23:53

  Wat een mooi review. Lijken me beide fijne producten.

 8. 19 februari 2013 / 11:33

  Lijkt me heerlijk ruiken ook! Dol op dit soort dingetjes, jammie!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx