• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Look | Gold ’n roses

Look | Gold ’n roses

De prachtige Liquid Metal Eyeschadow in Gold ’n Roses gebruik ik erg graag. Deze mooie budget oogschaduws hebben geweldig pigment en ik heb er dan ook al een paar geswatcht. Toevallig zit Gold ’n Roses daar niet bij mij, maar zo weet je in ieder geval om welke oogschaduws het gaat. De mooie mono’s met het prachtige reliëf erin.  Ik heb nog maar weinig geschreven over deze prachtige mono, die in iedere stash thuishoort! 

Je ziet een mooie goud roze glans op mijn oogleden, dat is de mooie gold’ n roses. Ik houd van de mooie rosé glans, die prachtig matcht met mijn huid. Een simpele budget look, met net even een mooie glans voor een feestje. Ideaal als je niet geheel opgedoft naar een party wil gaan, maar wel graag een frisse ooglook draagt. Ik heb voor deze look alleen maar gebruik gemaakt van gold ’n roses, dus een prima ooglook met één oogschaduw. Als ik geen zin heb in een uitgebreide look, maar ik wil wel iets speciaal dragen, dan kies ik voor deze mono, of één van de andere liquid metal eyeschadows van Catrice. Voor € 3,99 is deze mooie oogschaduw al voor jou!

Tags: