• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
L’oréal Color Riche Doutzen & Blake

L’oréal Color Riche Doutzen & Blake

Twee prachtige lipsticks van L’oréal! Ja weer iets wat L’oreal haha en dat zal nog wel even zo blijven, want ik heb genoeg gekregen. Ik heb ze regelmatig in mijn handen gehad, geswatcht en weer teruggelegd. Waarom? Omdat ik vond dat ik wel genoeg lipsticks had. Ik kreeg de lipsticks bij het event van L’oréal en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Ik twijfelde over Doutzen in de winkel al omdat ik bang ben dat ik een beetje een barbie-look krijg als ik bepaalde roze tinten draag. Nu ik hem heb geprobeerd vind ik hem wel heel erg leuk, toch is het wel een tricky kleurtje dat je niet met alle kledingstukken kan dragen. Blake vond ik meteen al een perfecte kleur.

L’oréal Color Riche Doutzen & Blake

Blake en Doutzen komen in een mooie mat zwarte huls met gouden letters. Zwart en goud, perfecte match vind ik zelf. De huls ziet er gewoon heel erg mooi uit, chique en opvallend in het schap. L’oréal heeft echt veel mooie lipsticks de laatste tijd.

Blake is een mooi roze, perzikachtige teint. Een mooie bijzondere lipstick en staat erg goed bij mijn haar- en huidskleur. Hij is mooi mat en blijft prima zitten voor zo’n 4 uur. Daarna brokkelt die wel een beetje af en dat is iets wat ik niet zo mooi vind. Snel bijwerken als ik dat zie en dat gaat gelukkig gemakkelijk.

De mooie Doutzen. Een perfecte kleur en op m’n lippen oogt die soms roze, maar soms neigt die ook naar een aparte kleur paars. Ik vind hem zo leuk! Doutzen blijft iets minder goed zitten dan Blake, voor zo’n 3 uur. Daarna brokkelt ook Doutzen niet mooi af en dat vind ik aan beide lipsticks wel een nadeel.

Stuk voor stuk vind ik het beide prachtige kleuren. Leuke kleuren voor in de zomer dat zeker! Ik weet nou niet welke ik leuker vind, kan echt niet kiezen haha. #luxeprobleem. Welke vinden jullie het leukst?

L’oréal Color Riche Doutzen & Blake kosten €14,99 per stuk en zijn te koop bij de bekende drogisterijen 

Tags: