• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
L’Oréal Color Riche Lip Palette Nude

L’Oréal Color Riche Lip Palette Nude

Het L’Oréal Color Riche Lip Palette komt in twee kleuren een nude versie en een ook nog een versie met felle tinten (rouge variant). L’Oréal Color Riche Lip Palette Nude kost €19,99 wat misschien in één keer best een hoop geld kost, maar als je bedenkt dat één lipstick van L’oréal al snel 15 euro kost, dan heb je nu voor 20 euro 6 kleurtjes. Ik vind het heel erg leuk palette, maar waar ik altijd bang voor ben met dit soort palettes is dat het een beetje ‘viezig’ wordt op een gegeven moment door de creamy producten. Ik ben groot fan van dit soort tinten dus ik denk dat de Nude versie op het lijf geschreven is en daarom nam ik deze tijdens het L’oréal weekend mee.

L’Oréal Color Riche Lip Palette Nude

Het palette vind ik heel erg mooi vormgegeven en de kleuren zijn goed op elkaar afgestemd. Ik was bang dat de lipsticks te veel op elkaar lijken, dan vond ik bij de Rouge variant wel heel erg. Het palette is erg mooi met de gouden voorkant, maar wel altijd super lelijk dat je al die vette vingers erop ziet zitten. Dat zie je op de foto’s ook soms wel. Het gouden maakt het wel een beetje luxe.

Conclusie

Ik ben heel erg blij met dit mooie palette en er zitten veel kleurtjes in die ik heel erg graag draag. Ik vind het palette handzaam, handig ook dat er een kwastje bij zit (waar ook nog eens prima mee te werken is) en een spiegel. Perfect voor in je tas en je kan nog kiezen welke kleur je op wil doen.

Ik was bang dat het palette snel vies werd, maar dit is het palette na een
paar keer gebruiken..  Wel vond ik kleur 3,4,5 best wel op elkaar lijken op m’n lippen. Maar zo in het palette weer niet.

Prijs

Het L’Oréal Color Riche Lip Palette Nude kost €19,99 en is bij de drogist te koop. Ook zijn er regelmatig aanbieden bij Etos/ Kruidvat/ Trekpleister met L’oréal producten.

Het palette heb ik ontvangen op het beautyweekend van L’oréal *