• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
LOOkX Lipgloss Nr. 79 (Fall/Winter)

LOOkX Lipgloss Nr. 79 (Fall/Winter)

Ik heb al eerder wel eens kennis gemaakt met producten van LOOkX en ik heb een paar palettes waar ik heel erg tevreden over ben. De palettes met hun leuke kleurtjes is wat meteen voor mij eruit springt van dit merk. Deze lipgloss vond ik ook meteen heel erg interessant en ik heb hem sinds ik ‘m in huis heb al meerdere malen gedragen.

De verpakking ziet er prima uit en oogt eigenlijk heel erg stijlvol. De applicator is prettig en voelt zacht aan. Ik vind het leuk dat de kleur van de lipgloss te zien is in de huls en de kleur ziet er meteen heel erg interessant uit. De kleur heeft geen naam, maar een nummer (Nr. 79).

LOOkX heeft verschillende glossen met verschillende ingrediënten (3D pigmenten) voor volle driemensionale lippen. De glossen laten je lippen schitteren met glans- en glitterparels, blijven lang zitten en hydrateren de lippen direct. Een perfecte lipgloss voor je ‘daylook’.

Na het zien van de swatch vond ik de kleur heel erg mooi, maar ik kreeg toch wel de bibbers van de heftige glitters. Ik ben geen glittermens. Ik vind een glansje wel leuk, maar chunky glitters zijn niks voor mij. Ik vind de glitters op mijn lippen gelukkig wel meevallen, maar ik vind het niks dat als ik mijn lippen op elkaar doe dat ik glitters voel. Ik moest daar heel erg aan wennen en nog is het niet echt een favoriet gevoel van mij, maar ik vind de kleur wel heel erg mooi voor dagelijks gebruik!

Na twee uur ziet de lipgloss er zo uit..

Conclusie:

Ik heb een haat liefde verhouding met lipgloss. Het is niet mijn favoriete product, dat zeker niet, maar zo nu en dan komen er glossjes voorbij waar ik wel wat warm van wordt. Deze gloss van LOOkX vind ik heel erg mooi van kleur, fijn in gebruik, plakt niet al te erg, maar ik vind de glitters maar mwah erin. Als de kleur weg is, dan blijven er glitters over en dat vind ik niet zo fijn. Ik smeer dan snel weer een laagje gloss op, want zodra ik de mooie kleur weer zie, ben ik de glitters weer even vergeten.

De gloss blijft zo’n twee uur zitten en dan blijven er alleen wat glitters achter op je lippen. De lipgloss kost €18,25 en is te koop via LOOkX

Tags: