• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Food
Lunch-spot | Anne & Max in Haarlem

Lunch-spot | Anne & Max in Haarlem

Ik vind lunchen heel erg lekker maar toch kiezen wij er eerder voor om te gaan dineren ergens dan te gaan lunchen. In het weekend haal ik zelf altijd al lekkere broodjes en dan vind ik het soms een beetje zonde van ons geld om ergens te gaan lunchen. Ik vind het wel heel erg lekker en je eet ook eens wat anders dan anders. In de vakantie wilde ik heel graag gaan lunchen en ik had gekozen voor Haarlem! Ik had gevraagd op twitter wat lekker was om te lunchen en toen hoorde ik twee keer Anne & Max! Ik had toevallig die naam op het internet al een paar keer voorbij zien komen, dus wij besloten om daar te gaan lunchen. Het zag er gezellig druk uit toen wij binnen stapte en ik vond het meteen zo gezellig en knus ogen. De kerstversiering hing ook nog gezellig en dat moet nog makkelijk kunnen op 28 december!

Huiskamer in de stad!

Bij ons ben je elke dag welkom. Voor ontbijt, koffie, lunch, een high tea of hartige hapjes in de middag. We werken met verse, authentieke en gezonde producten. Maar boven alles willen we een huiskamer in de stad zijn, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent. Ik voelde mij ook meteen thuis bij Anne & Max.

Op het internet las ik al dat het een laagdrempelig koffie-café is en dat het eten er heerlijk was. Ik had de kaart nog niet bekeken dus ik had geen idee wat er precies op de kaart stond. Ik had door de naam en het woord laag-drempeligheid en gezellig een totaal andere kaart verwacht, dan wat er allemaal de op de kaart stond toen ik de kaart opensloeg. Ik was bij een heel hip cafeetje beland met allemaal hele hippe gerechten en dat vond ik heel heel erg leuk! Misschien niet een kaart die ik op het eerste gezicht zou uitzoeken, maar wat een lekkere nieuwe dingen stonden erop de kaart. Ik vond een keuze maken nog best een dingetje, want ik vond echt van alles lekker.

Voor de lunch ben je bij Anne&Max aan het juiste adres. We hebben veel verschillende sandwiches en uiteraard de bekende Anne&Max Clubs zoals de Club Sandwich, de Veggie Club en de Yaght Club. Daarnaast hebben we gezonde salades, huisgemaakte soepen, warme panini uit de oven en vers belegde baguettes. Kom je met zij tweeën, naam dan de Lunch voor 2!. We gebruiken alleen de beste, verse producten en als het kan biologisch

Ik nam twee lekkere rijstwafels met een mix van hummus en avocodo met wasib-mayonaise en een rijstwafel met zalm, lekkere pitjes en spinazie. Ik kreeg er ook een kleine mosterd-prei soep bij en het was echt heerlijk! Voor een kopje koffie, munt-thee, een panini en mijn lunch-gerecht waren wij net onder de 20 euro kwijt en dat vind ik hele nette prijs!

Het concept Anne & Max

Anne&Max is een Fresh Food & Coffee Café dat zich richt op de verkoop van koffie, thee, verse vruchtensappen, taart en brood. Anne&Max is er voor een brede groep consumenten die ervoor zorgt dat het elk moment van de dag druk is. We onderscheiden ons sterk van de concurrentie met de productgroepen koffie en sandwiches.

Anne&Max vestigt zich in de grotere steden in Nederland met een diversiteit aan doelgroepen. Een drukke winkelstraat, een hogeschool of een universiteit en de aanwezigheid van zakelijke dienstverlening in en om het stadscentrum zijn essentieel. De locatie van Anne&Max moet makkelijk bereikbaar zijn, zowel te voet als per fiets. Zo kunnen onze gasten ook onderweg naar hun werk of school bij ons stoppen voor een ontbijt of een koffie to-go. Het liefst vestigen we ons in hoekpanden met grote ramen en met een oppervlakte tussen de 100m2 en 200m2. Een terras is natuurlijk ideaal om ook in zomer te kunnen genieten van ontbijt of een iced-cappuccino in de zon. We baseren onze keuze voor een pand onder andere op een vestigingsplaatsonderzoek.

Wij hebben heerlijk gegeten, gezellig gezeten en ik vind het zeker een aanrader. Lekker in hartje Haarlem en ik zou echt wel eens in één van de andere vestigingen willen lunchen!