• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Food
Lunchidee #1 Crackers met ei, peterselie & kruiden

Lunchidee #1 Crackers met ei, peterselie & kruiden

Ik werk zelf vier dagen en de ene dag dat ik thuis ben, heb ik soms écht geen idee wat ik moet lunchen. Ik ben daar vast niet de enige in, dus het leek mij wel leuk om zo nu en dan eens mijn lunch met jullie te delen. Wie weet hebben jullie ook wel overheerlijke tips die ik eens zou kunnen proberen als lunch. Op mijn werk eet ik meestal gewoon brood met vleeswaren of kaas en op mijn vrije dag heb ik daar dus echt geen trek in. Ik eet dan liever een salade, lekkere harde bolletjes met filet american of carpaccio of iets lekkers op een cracker. Na lang dubben wat ik nu weer eens zou eten kwam dit in mij op. Twee sesamcrackers met een gekookt eitje (in stukjes), wat verse peterselie, paprikapoeder, peper en nog wat gedroogde bieslook. Bij deze lunch dronk ik mijn groene smoothie en voor mij is dit vullend genoeg. Het kan natuurlijk zijn dat jij een hele grotere eter bent en hier niet genoeg aan hebt. Je kan natuurlijk altijd een extra crackertje smeren of iets van yoghurt erbij eten.

Ik eet zelf ook nog heel graag een caprese salade, of tomaat-mozzarella en basilicum op een crackertje. Ik maak ook graag panini’s met diverse soorten beleg, maar kipfilet met pesto & mozzarella vind ik echt heerlijk. Ik eet zelf nooit yoghurt met super foods of havermout als lunch, ik vind het persoonlijk meer lekker als ontbijt, als lunch heb ik liever iets om op te kauwen haha.

Tags: