• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
Lush – American Cream review

Lush – American Cream review

Oooohmy… dit is één van de ALLERlekkerste geuren die ik ooit heb geroken. Daarbij maakt deze conditioner mijn haar ook echt mega zacht en iedere keer als ik met m’n hoofd beweeg (als ik m’n haar los draag) dan ruik ik af en toe een vleugje American Dream. Dat ik dol ben op Lush dat weten jullie inmiddels vast wel. Ik heb vooral een grote liefde voor de badproducten. Niks is lekkerders dan een bad nemen met een product van Lush. De laatste jaren probeer ik ook steeds meer producten uit van Lush en dit is één van de dingen die ik laatst heb geprobeerd. De grote fles van Lush – American Cream staat ook al voor mij klaar.

Fantastische conditioner met een geweldige geur! Het is vanille, scharlei en lavendel. Er zitten ook nog eens honing, verse sinaasappels en aardbeien die je haren niet alleen heerlijk laten ruiken, maar ook nog in topconditie houden.

Ik zei laatst nog in m’n opgemaakt video dat het mij niet heel veel uitmaakt wat voor shampoo en conditioner ik gebruik. Dat neem ik nu terug, want ik dacht dat het mij niet zoveel uitmaakte. Ik heb slap, futloos, snel vet aan de bovenkant en droog aan de onderkant en ook nog eens heel dun haar.. Dramatisch dus en ik heb soms heel wat te stellen met m’n haar. Nu was ik het zelf het liefste iedere dag, maar ik weet ook dat het niet goed voor m’n hoofdhuid is. Doordat m’n haar zo snel vet wordt (en ook gewoon gewend is om lekker vaak gewassen te worden) was ik het tegenwoordig om de dag.

De vanille- en aarbeigeur van de American Cream vind ik zo heerlijk. Ik heb nog nooit zo’n lekkere conditioner geroken, hmm! Vooral de vanillegeur komt voor mij sterk naar boven en dat is een geur die ik hemels vind.

Wat doet American Cream dan voor m’n haar?

Dan komt nu natuurlijk iets wat iedereen wil weten waarom deze conditioner nou zo geweldig is. De Lush – American Cream is niet alleen maar heerlijk door de geur, maar de werking is ook geweldig. Ik was m’n haar gewoon met een willekleurige shampoo of met de Lush HIWH shampoo bar en daarna gebruik ik deze conditioner. M’n haar voelt zoveel luchtiger aan na het wassen met deze conditioner en dan vooral in combinatie met het droog föhnen van m’n haar. M’n haar hangt niet meer zo slap langs m’n gezicht, maar krijg lekker veel volume door de American Cream. De geur blijft echt twee dagen hangen en ik vind het heerlijk dat ik af en toe een vleugje vanille ruik.

Ingrediënten: Honingwater (Aqua), Vanillestokjesinfusie, Propyleen glycol, Sinaasappel, vers, biologisch (Citrus aurantium dulcis), Cetearyl alcohol & sodium lauryl sulfaat ,Aardbeien, verse, Parfum, Lanoline, Cetearyl alcohol, Fair Trade Vanille absolue, Scharlei essentiële olie, Lavendel essentiële olie,Benzoë gom, Linalool, Coumarine , Cetrimonium bromide  (ingrediënten lijst via Lush)

Conclusie: 

Ik ben echt groot groot groot fan van de Lush – American Cream! De geur is echt hemels en van mij mogen ze ook wel een badproduct uitbrengen in deze geurcombinatie. Het is niet alleen maar de geur die ik geweldig  vind, maar m’n haar krijgt heel veel volume door deze conditioner en m’n haar ziet er een stuk minder droog en pluizig uit! Het enige nadeel is de prijs €7,10 voor 100 ml en dat is echt vrij prijzig.