• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
LUSH |  Angels on Bare Skin

LUSH | Angels on Bare Skin

De laatste tijd komt er wat meer op de Lush op de site, aangezien ik de laatste tijd een heleboel producten heb aangeschaft én omdat ik een bad heb in dit huis én omdat mijn Lush voorraad de laatste tijd erg aan het slinken was. Mijn favoriete reiniger Let the Good Times Roll was op en ik probeerde deze Angels on a Bare Skin eens. Let The Good Times Roll, was een keer uitverkocht, dus ik probeerde eens wat anders. Angels on a Bare Skin, met zijn heerlijke amandelen, klonk heel erg goed en het is tijd voor een review!

Angels on Bare Skin komt in het welbekende zwarte Lush potje en als je de deksel opendraait zie je een grove, nogal kleiachtige substantie aan korrels in het potje zitten. Het ziet er ook een beetje droog uit en het is een bijzondere reiniger. Ik snap dat als je er niet bekend mee bent, dat je echt denkt, maar wat moet ik daar nou mee?

De amandelgeur komt je zeker tegemoet, maar ook de rustgevende geur van lavendel, die gelukkig vrij mild aanwezig is. Teveel lavendel vind ik maar brrr, niks voor mij. Ook ruik ik een ‘klei geur’ (kaoline).

Angels on Bare Skin is een natuurlijke reiniger waar je alleen maar een klein beetje water aan toe moet voegen. De kleiachtige substantie verandert in een papje, waarmee je je gezicht kan reinigen. Ik ben wel bekend met dit soort reinigers en ik vind het dan ook een heerlijke manier om mijn gezicht goed te reinigen (na het afhalen van mijn make-up). Angels on Bare Skin is voor een gevoelige huid, zorgt echt voor geen irritatie en ik heb het idee dat mijn roodheid van mijn huid ook wat rustiger wordt.

Ingrediënten:
Amandelen, gemalen (Prunus dulcis), Glycerine (Glycerine), Kaoline (Kaolin), Water (Aqua), Lavendel essentiële olie (Lavandula angustifolia), Roos absolue (Rosa damascena), Kamille essentiële olie, blauwe (Matricaria chamomilla), Benzoë gom (Styrax tonkinensis pierre), Lavendelbloemen (Lavandula angustifolia), Limonene (*Limonene)

De gemalen amandelen in Angels veranderen als je het met water vermengt in verzachtende amandelmelk. Dit wordt wereldwijd gebruikt als middel om de huid  te verhelderen en haar licht aan te spannen. We vermengen het met kaolin, een zachte kleisoort die vuil absorbeert en zacht reinigt. De plantaardige glycerine voedt en verzacht je huid. De mix essentiële oliën die we hieraan toevoegen staan allemaal bekend om hun balancerende en aanspannende effect op de huid. Als laatste sprenkelen we gedroogde lavendelbloemetjes over deze schitterende mix, dat is alles!

Op de bovenstaande foto’s zie je de aparte substantie goed!

Door dat dit een vers product is van Lush is deze reiniger maar drie maanden houdbaar. Wel merk ik als je de substantie met een schoon lepeltje iedere keer een beetje ‘klei’ eruit haalt en de reiniger in de koelkast bewaard, dat de reiniger wel langer meegaat dan drie maanden. Ik gebruik deze reiniger iedere dag (afwisselend met Let the good times roll, die ik nu net weer in huis heb) en ik merk dat m’n huid er ontspannen en rustig van word. Ik heb een vrij makkelijke huid, maar mijn huid is wel ontzettend gevoelig voor producten.

De substantie voelt op je gezicht ook nog wat korrelig aan, waardoor ik het idee heb dat je gezicht ook echt goed reinigt wordt en ook nog een beetje gescrubt. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan na het reinigen met Angels on Bare Skin en totaal niet geïrriteerd. Ik vind het echt een heerlijke reiniger én vol natuurlijke ingrediënten.

100 gram kost €9,90 en dat is natuurlijk bepaald goedkoop. Ik vind het wel het geld waard en ik koop regelmatig een reiniger van Lush.