• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Lush (Kerst/Winter) Sale Unboxing/Shoplog

Lush (Kerst/Winter) Sale Unboxing/Shoplog

Jaaaaaaa ik ben helemaal losgegaan bij Lush! Het duurde even voordat ik kon bestellen wat ik wilde uit de sale wegens errors. Ik heb twee bestellingen besteld en deze heb ik samengevoegd tot deze mega Lush Sale Shoplog! Vorig jaar nam ik ook zo’n video op en ik hoop hem ieder jaar te kunnen opnemen. Lush is best prijzig en ik vind het geweldig om al deze producten met 50% korting te kunnen bestellen! Ik heb meteen een hele voorraad Lush besteld en het kan zomaar dat ik in mei nog met een kerstman in bad ga. Lush vind ik echt heerlijk voor in bad en ik weet dat ik hier enorm veel van ga genieten! Oh en een kleine waarschuwing: Enorm veel Lush badproducten!

Lush blijft gewoon echt favoriet op het gebied van badproducten. Ik heb daar al eerder eens een artikel overgeschreven waarom ik de badproducten van Lush zo geweldig vindt!

Tags: