• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Lush – Lentecollectie 2015

Lush – Lentecollectie 2015

Laatst was ik in A’dam en lag de lentecollectie van Lush net in de winkels. Na enigsinds twijfelen, omdat ik eigenlijk alles wilde hebben besloot ik om niks mee te nemen. Naar mate ik de producten op veel sites weer tegenkwam, begon het toch weer te kriebelen en heb ik toch nog een (kleine) bestelling geplaatst van de Lush lentecollectie. Het is inmiddels alweer langer licht buiten, de vogeltjes zijn alweer gezellig aan het fluiten en de krokussen en andere bloembollen komen langzaam weer uit, waardoor het weer een vrolijke boel wordt buiten. De Lush lentecollectie is ook een super gezellige en vrolijke collectie, waardoor de lente nog net even wat leuker wordt 😉 

Lush Lentecollectie

Voor mijn gevoel hebben we de Valentijnscollectie van Lush net gehad en nu staat alweer de frisse lente /paascollectie met allemaal heerlijke producten klaar. Ik ben dol op Lush en ik probeer graag nieuwe dingen uit van Lush. Vooral het bosjes wortels, Pot O’Gold en het schattige konijnenhoofdje riepen m’n naam.

Bubblegrub

Bubblegrub (100 gram €4,95) heb ik eigenlijk nog niet voorbij zien komen op andere blogs, dus ik vond het wel heel erg leuk om deze erbij te nemen en ik was verkocht door de schattigheid van deze bubbleroon. Ik vind bubbleroons sowieso heerlijk, die hebben het beste schuim. Deze schattige rups (zie je het erin?) vind ik zooo schattig dat ik hem daarom alleen al wilde hebben.

Wat een schatje, daar ga je toch graag mee in bad? Deze kleine rups (een bubbleroon!) maakt je badwater lekker zacht omdat er veel biologische sheaboter in zit. Bubblegrub is geschikt voor liefhebbers van aarde-achtige geuren, we hebben er vetiver en sandelhout in verwerkt, met een vleugje tonka absolue. Verkruimel een stuk Bubblegrub onder de lopende kraan voor een heerlijk, huidverzachtend bad.

Ik ben dol op aarde-achtige geuren en sandelhout vind ik ook heerlijk, dus dit komt helemaal goed voor een heerlijk schuimbad. Soms heb ik echt geen zin in zoetige geuren, dus dan kies ik voor of een bad met essentiële oliën of een bad met dit soort geuren.

Bunch of Carrots

Bunch of Carrots (150 gram voor €9.95) is een product wat ik eerder heb gezien in vorige lentecollecties en ondanks de lieflijkheid van het product, heb ik er nog geen ervaring mee en ben ik nog niet eerder gezwicht op het te kopen. Verbaasd mij eigenlijk wel, want ik word snel aangetrokken tot schattige dingen.

Dit leuke bosje wortelen moet je niet verkruimelen in je bad, of op laten lossen, maar de bunch of carrots is bedoeld om meerdere keren te gebruiken. Je zwiert de bunch of carrots even door je badwater heen en je krijgt meteen lekker schuimbad, die lekker fruitig ruikt! Ik vind de prijs van €9,95 best een hoop geld voor een badproduct, maar je kan er wel meerdere malen mee doen, waardoor ik de prijs beter te doen vind, dan dat je het in één keer in het water gooit.

Golden Egg Ballistic

Golden Egg Ballistic (100 gram voor €5,95) is het welbekende gouden ei. Ik vind het wel heel erg leuk dat er ook een ei in deze collectie zit, met een knipoog naar Pasen natuurlijk toe. Het gouden ei bevat glitter en niet zo’n beetje glitter, want na het open maken van het zakje zat alles onder de glitter inclusief mijn gezicht, broek en de camera, aangezien ik dat blijkbaar allemaal (onbewust) heb aangeraakt. Ik ben niet zo’n glittermens brr, maar het is de geur van dit product waar ik gek op ben, namelijk Honey I Washed The Kids, yeahhhh! Mijn favoriete Lush geur in een badproduct, daar neem ik wel wat glitters voor lief voor.

Een prachtig betoverend bad met dit Golden Egg! Dit ei laat een prachtig goudgeel schuimlaagje achter op je badwater. Komt de geur je bekend voor? Dat kan, Golden Egg heeft dezelfde geur als onze bestseller Honey I Washed The Kids zeep. De buitenkant van Golden Egg is bedekt met een laagje bath melt mix, waarin we cacaoboter hebben verwerkt die afkomstig is van het Peace Village project in Colombia. Ook vind je hierin olijfolie, die we kopen van een permacultuur project in Palestina. Beide ingrediënten zorgen voor een heerlijk zacht velletje.

Hoppity Poppity

Hoppity Poppity (100 gram voor €3,95) met de onwijs schattige naam en het schattige uiterlijk. Het uiterlijk ziet er super super zoet uit, maar de geur is juist kruidig en totaal anders dan je verwacht van het blije konijntje. Ik had een Snow Fairy achtige geur verwacht, maar ik werd juist heel erg enthousiast toen ik lavendel zag, limoengras en Hoppity Poppity ruikt ook erg naar de buitenlucht / gras.

Hophophop! Kom uit je hol en huppel je bad in met dit vrolijk bruisende konijn met opwekkende, kruidige geur. Dit schatje zal je nog verrassen wanneer je er mee in bad stapt! In Hoppity Poppity hebben we lavendel absolue, limoenolie en violenblad absolue verwerkt, de geur doet denken aan fris groen gras, perfect voor blije konijntjes.

Pot O’Gold

Pot O’Gold (100 gram voor 5,95) Dan het laatste product, maar niet het minste natuurlijk. Een super leuk uitziende Shower Jelly. Shower jellies vind ik heel erg fijn en mijn favorieten zijn de Whoosh & Sweetie Pie (vaste collectie) d
us de Pot O’Gold wilde ik natuurlijk uitproberen. Er zit vers ananassap in deze shower jelly verwerkt maar ook kruidige mirre, vanille en zoete sinassappel. De geur spreekt mij niet meteen aan, maar misschien moet ik nog even aan de geur wennen. Ik vind de geur wel erg fris, dus misschien dat ik de geur wat meer kan waarderen als het wat warmer is buiten. Ik ben niet verliefd op de geur op het eerste moment in ieder geval. De substantie vind ik natuurlijk wel erg tof, maar dan ben ik mee bekend.

Aan het einde van de regenboog staat een pot goud! Maar je ziet niet elke dag een regenboog… Gelukkig kun je nu gewoon zelf voor je pot met goud zorgen, en wat voor één! Pot O’ Gold is een schitterend mooie jelly met een hemelse geur. In Pot  O’ Gold hebben we ananassap verwerkt, de enzymen in het sap eten als het ware huidschilfers en vuil op! De geur is geweldig, vanille, mirre en zoete sinaasappel. Als je ons al wat langer kent: Pot O’ Gold heeft de geur van onze vroegere bodylotion Crème Anglaise!

Conclusie

Deze gloednieuwe producten voor de lente vind ik heel erg leuk. Ik word gewoon al vrolijk als ik naar de foto’s kijk en ik ga vandaag lekker in bad met Bunch of Carrots. Pot O’Gold vind ik qua eerste indruk niet heel erg bijzonder en de geur is niet helemaal mijn ding. Ik ben benieuwd of ik deze geur wat meer ga waarderen, als het bijvoorbeeld wat warmer is buiten. De collectie is zowel online verkrijgbaar als in de winkels.

Tags: