• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Fashion
Lush | Let The Good Times Roll

Lush | Let The Good Times Roll

 

Lush | Let The Good Times Roll is één van mijn favoriete reinigers van Lush. Dit is alweer m’n derde potje en ik bedacht mij dat ik nog nooit een review heb geschreven over deze heerlijke, milde reiniger van Lush. Ik vind deze reiniger alleen al geweldig om de geur, daar ben ik echt verliefd op. Als je het potje opendraait komt al de lekkere geur vrij, die mijn hele badkamer vervuld. 

Ik was heel erg blij dat deze reiniger op werd genomen in het vaste assortiment, want eerst was Let the good times roll een LE in een kerstcollectie. De geur is echt goddelijk en heel veel mensen zijn verliefd op deze reiniger. Let the good times roll ruikt naar caramel popcorn en er zitten ook echt stukjes popcorn verwerkt in deze reiniger en ik ruik ook heel veel kaneel. Ik ben wel echt een sucker wat betreft geuren, want als ik de geur niets vind dan is het product op één of andere manier ook meteen een stukje minder. Deze geur is echt goddelijk en de reiniger ziet er uit als mijn cupcakebeslag én wil ik het liefst even proeven.

Mocht je nog nooit een verse reiniger van Lush hebben gebruikt, dan kan dat eerst wat onwennig aanvoelen. Ik pak een beetje reiniger op mijn hand, ter grote van een erwt ongeveer. Laat een paar druppels water op de pasta vallen en mix het geheel tot een lekker papje, wat goed smeerbaar wordt. Dit smeer ik op mijn gezicht en masseer/scrub de reiniger lekker in. Ik zeg meteen scrub, want ik merk dat als ik de reiniger over mijn gezicht masseert dat er door wat scrubachtige deeltjes inzitten, die mijn huid meteen lekker scrubben. Ik heb een droge tot een normale huid en soms ook een iets wat gevoelige huid en ik vind deze reiniger heerlijk! Niet te fijn, maar ook niet een te grovere reiniger. Als je een super droge huid heb, dan kan die misschien wat heftig zijn, maar voor mijn huidtype is die heel erg goed!

Dit ziet er toch echt uit om op te eten? Zien jullie de stukjes popcorn zitten? Als je bij Lush binnen bent zie je ook een grote staaf liggen met heel veel popcorn stukjes erop. Er wordt gewoon een stukje afgesneden en in het potje gestopt als je deze koopt. Erg leuk om te zien vind ik haha.

Mijn huid wordt niet geirriteerd van deze scrub en voor mij is die precies goed. Ik heb wel eens gelezen dat mensen  Let The Good Times Roll als een grovere scrub ervaren, maar wat mij betreft is dat niet zo. Ik heb een redelijke normale huid (af en toe wat droge plekjes) en ik kan niet altijd tegen alle producten, maar  Let The Good Times Roll is voor mij een heerlijke scrub. Mijn huid wordt hier heel erg goed door gereinigd en maakt mijn huid erg zacht! Ik gebruik deze reiniger niet iedere dag, omdat ik het niet nodig vind om iedere dag te gebruiken wat betreft de werking met de scrubdeeltjes. Ik gebruik  Let The Good Times Roll zo’n twee á drie keer per week en ik geniet iedere keer weer van de heerlijke caramelgeur, gemixt met kaneel en popcorn. GODDELIJK!

Watertandend lekker, deze zachte reiniger die je voor zowel je gezicht als de rest van je lichaam kunt gebruiken.

In de winter heb je vaak wat eerder last van dode huidschilfers, door de wisselende temperaturen, uitdrogende centrale verwarming en koude wind. Dus je huid kan best wat extra verwennerij gebruiken! Let The Good Times Roll verwijdert die huidschilfers op een zachte manier zodat deze weer zacht en stralend wordt.

In deze reiniger vind je onder andere plantaardige glycerine, dat je huid helpt vocht vast te houden. Kaneelpoeder  heeft een anti-bacteriёle en anti-septische werking en helpt als je snel last van puistjes hebt. Het heeft ook een stimulerende werking op je bloedsomloop.

De stukjes popcorn zijn bedoelt als decoratie, maar kunnen misschien een beetje scherp zijn. Oefen dus niet te veel druk uit als je deze over je huid masseert!

Let The Good Times Roll op mijn gezicht.

Conclusie

Ik ben super super enthousiast over deze reiniger. Ik kan niks anders zeggen dan lovende woorden en ik ben echt verliefd op deze geur. De geur is echt heerlijk én die zou je echt even moeten ruiken. Ik ben zelf een groot fan van de verse reinigers van Lush. Het enige nadeel kan zijn dat het potje wel binnen drie maanden op moet, maar ik red dat wel met twee a drie keer per week! Je zou deze reiniger ook iedere dag kunnen gebruiken, maar wat mij betreft is dat niet nodig. Mijn huid wordt super zacht van deze reiniger én de geur blijft ook nog eventjes hangen.

Let vooral op dat je geen water in Let The Good Times Roll laat vallen. Er komen dan onnodige bacteriën in het potje, want er zit voor de rest ook geen conserveringsmiddelen in, aangezien het een vers product is. 

100 gram kost €9,90 bij de winkels van Lush en ook online

Tags: