• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
MAC Diva Lipstick

MAC Diva Lipstick

Eén van de lipsticks die nog heel erg hoog op mijn lijstje stonden waren Diva en Whirl! Beide waren een tijdje uitverkocht bij de counters, maar uiteindelijk heb ik Diva kunnen bestellen en hoop ik MAC Whirl binnenkort nog aan mijn stash te kunnen toevoegen. De lipsticks van MAC vind ik echt heel erg mooi en zijn verslavend. Ze hebben zoveel mooie kleuren en inmiddels is dit lipstick nummer 15 op de teller. Diva een donkere matte lipstick en ik had nog niet zo’n mooie donkere in mijn stash zitten. De MAC Diva Lipstick is echt heel erg donker en het is een kleur waar ik wel even aan moet wennen bij mijzelf.

Wauw wat is die mooi! Perfect donker, perfect mat. Een ideale donkere lipstick!

Het aanbrengen gaat een stuk makkelijker dan de matte MAC Ruby Woo, een mooie felrode lipstick. Ik vind Ruby Woo heel erg stroef aanbrengen, dat heeft Diva iets minder. Diva is ook wel een drogere lipstick om aan te brengen, maar hij laat zich wel net wat beter verdelen.

MAC Diva is een hele mooie lipstick en ik ben heel erg blij met deze toevoeging aan mijn stash. De perfecte donkere matte lipstick die ook niet uitdroogt. Diva blijft zeker 4 uur mooi op de lippen zitten. Een donkere kleur is altijd even wennen, maar ik ben er erg blij mee!

MAC Diva is te koop bij de counters en online bij Douglas & de Bijenkorf en kost €19,50 

Tags: