• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
MAC Heirloom Mix

MAC Heirloom Mix

MAC is echt een topper wat betreft het uitbrengen van mooie Holiday collectie. Dit jaar komt MAC met de Heirloom collectie met allemaal bijzondere producten in de collectie. Ieder jaar kijk ik uit naar de mooie collecties van MAC! De feestdagen komen er allemaal aan en er zijn heel wat mooie producten uitgebracht. Ik ben dól op kerstcollecties en het maakt deel uit van de fijne decembermaanden. Het liefst schrijf en test ik het hele jaar door prachtige kerstproducten. Ik laat je de Mineralize Blush Sweet Sentiment en de Lipstick Sparks of Romance (matte mét frost) zien.

Verpakkingen

De MAC Heirloom collectie heeft weer een prachtige verpakking dit jaar. De zwarte verpakkingen zijn opgeleukt met feestelijke glitters en dat maakt het geheel meteen weer extra feestelijk. De MAC Heirloom Mix collectie zit boordevol leuke producten zoals mooie lipsticks, lipglasses, mineralize blushes en pressed pigments. De collectie bestaat vooral uitgedurfde tinten voor een mooie kerstlook en ik vind de collectie echt prachtig. Ik heb de Mineralize Blush en de lipsticks Sparks of Romance, maar stiekem zou ik ook nog een pressed pigment willen hebben.

Sweet Sentiment – Mineralize Blush

Blushes van MAC én in het speciaal dan de Mineralize Blushes vind ik echt té gek. Het pigment is zoals ik van Mineralize blushes gewend bent echt geweldig. De blush (swatch staat onder aan het artikel) is echt goed gepigmenteerd en je moet de blush erg voorzichtig aanbrengen. Een super mooie roze blush met een prachtige zilveren glans. Ik kies meestal voor warme blushes, maar ik ben erg onder de indruk van deze koelere blush! Ik vind hem ook niet te koel, maar gewoon een prachtig glans hebben!

Sparks of Romance – lipstick

De lipstick Spraks of Romance heeft een prachtige matte finish die niet te droog aanvoelt (zoals deze van MAC) en dat vind ik heel erg prettig. De finish is matte, maar de kleur bevat toch een paar prachtige feestelijke shimmers erin, die je gelukkig niet voelt zitten. Echt een perfecte kleur rood, die zich ook nog eens makkelijk laat aanbrengen. Oh wat is deze kleur prachtig zeg!

Conclusie:

Ik ben heel erg onder de indruk van de prachtige producten. De blush is echt een plaatje en een mooie blush voor iedere dag. De zilveren glans die de Sweet Sentiment blush heb vind ik echt zó mooi! De lipstick laat zich heel erg makkelijk aanbrengen en dat ben ik toch niet gewend van veel matte tinten van MAC. Twee prachtige nieuwe producten in mijn stash! Ik ben er helemaal blij mee!

MAC Heirloom Mix lipstick €21,00

MAC Heirloom Mix blush €27,00

De MAC Heirloom Mix collectie is al een paar dagen verkrijgbaar! Mocht je iets willen scoren dan moet je snel zijn, want sommige dingen zijn al uitverkocht. Heb je al iets gescoord van deze collectie – of staat er iets op je wishlist?

Tags: