• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Beauty
MAC Kinda Sexy lipstick

MAC Kinda Sexy lipstick

Ik heb een hele lange tijd geen MAC lipstick of sowieso geen andere lipstick aangeschaft. Ik ben hartstikke verwend met een heleboel mooie MAC lipsticks en andere lipsticks die ik voor mijn blog heb gekregen of zelf heb aangeschaft. Een tijd lang heb ik dan ook niks gekocht omdat ik het niet nodig vond en ik graag mijn MAC Mehr of Faux draag. Kinda Sexy zag ik laatst bij een meisje op een event en ik dacht die moet ik hebben! Ik had nog een bon liggen dus toen wist ik het helemaal al heel snel. Kijk snel mee naar mijn nieuwe MAC aanwinst.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik steeds minder ‘geef’ om make-up omdat ik eigenlijk altijd dezelfde basis draag met wat uitschieters met een andere lipstickkleur en heel soms oogschaduw. Al draag ik dat niet eens meer dagelijks en wil ik in het weekend nog wel eens wat oogschaduw aanbrengen. Ik ben door de jaren heen rustiger geworden met het gebruik van make-up en weet gewoon (klinkt misschien kapsones) wat mij wel en niet staat. Vandaar ook dat het beauty aanbod op mijn blog gewoon wat minder is omdat het ook niet meer mijn “hoofdinteresse” heeft.

De finish van MAC kinda sexy is mat en dat is toch wel mijn favoriete finish van het moment. Glanzende lipsticks draag ik nauwelijks. Matte lipsticks blijven ook gewoon het beste zitten, goede houdbaarheid en ik vind ze fijn in gebruik. Kinda sexy is een beetje lastig te omschrijven qua kleur. Maar ik zou ‘m opschrijven als een beetje bruin roze.

Op de swatch zie je een geheel matte kleur maar als je de full face foto’s bekijkt zie je ook een licht glansje. In het echt is deze glans wat minder aanwezig. Ik vind Kinda Sexy een heel mooi kleurtje die al snel staat bij diverse kledingitems.

Ik vind ‘m heel erg leuk en ben blij dat ik eindelijk weer een nieuwe MAC lipstick in mijn stash heb toegevoegd. Ik ben de laatste tijd niet meer zo up to date wat betreft de nieuwe lanceringen van MAC. Hebben jullie de laatste tijd nog leuke nieuwe dingen geprobeerd? 

Tags: